BIG NEWS: JEG REJSER TIL AFRIKA!

MIN PARKA JAKKE!


Heeej guys! Jeg har fået rigtig mange spørgsmål omkring min grønne PARKA som er blevet spottet inde på min Instagram. Den er fra WELOVEFURS og de har simpelthen de flotteste Parka’er og ja, egentlig bare vinterjakker generelt. Noget af det der gør at de er helt unikke, det er pelskraverne. De er simpelthen de smukkeste som man overhovedet kan finde. De er store, fyldige og har bare de fineste detaljer.

Jeg er bl.a. blevet spurgt om hvorvidt denne model er varm nok til vinteren. Den er simpelthen så tyk og har det lækreste fur indeni, så jeg er temmelig sikker på, at man kan holde varmen mindst lige så godt, som i alle andre jakker. (Hvis man altså overhovedet holde varmen i Danmark?) .. De er i hvert fald MEGET tykke og varme, og jeg tror egentlig de er varmere end flere dunjakker. Jeg er gået hen og er blevet helt vild med deres jakker. Jeg synes også at både deres DUNJAKKER med pelskrave er flotte, og ikke mindst deres rigtig fine pelsjakker og veste. Virkelig nogle smukke, og ikke mindst kvalitetsfyldte sager de har derinde.


PARKA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIG NEWS: JEG REJSER TIL AFRIKA!