GOODIEBOX: NOVEMBER 2016!

VINDER AF ASOS BEAUTY CALENDER GIVEAWAY!

Annonce

Heeej guys! Det er mig en ære, at udtrække vinderen af min ASOS BEAUTY CALENDER giveaway, ooooog vinder er… Silja! Stort tillykke – Jeg har sendt dig en mail.

Jeg forestiller mig, at jeg ikke er den eneste, der stadigvæk er igang med julegaveindkøb, og i den anledning vil jeg gerne anbefale ASOS’ GIFT GUIDE som er den ultimative julegaveguide til både store og små gaver, uanset om de er til ham eller hende. Der er lidt til enhver smag, og den er super nem at navigere rundt i. Så den er helt sikkert værd at tage et kig i – Find den HER! Og husk, at du selvfølgelig også stadigvæk selv kan nå, at får fingerne i ASOS BEAUTY CALENDER uanset om den er til dig selv eller en veninde!

Og i den anledning kan jeg også lige hurtigt afsløre vinderen af min urboks giveaway som er Helene Stort tillykke, jeg har ligeledes sendt dig en mail.


ASOS BEAUTY CALENDER (Sponsoreret indlæg)

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX: NOVEMBER 2016!