GOODIEBOX: JANUAR 2017!

Cluse ur & Rabatkode

Heeej guys! Er du bekendt med de smukke CLUSE URE? Du kan nok ikke helt have undgået at være stødt på dem en enkelt gang eller to på Instagram. De er nemlig rigtig populære og fåes nu også på FITFASHION hvor jeg har en rabatkode til dem. Jeg er personligt selv faldet for La Bohéme Mesh modellen, som jeg synes er rigtig stilet. Der er også ure med de meget populære marmor skiver, dog har jeg et lignende i et andet mærke. Mit ur som ses på billedet er i SØLV  men det fåes også i ROSAGULD som er mindst lige så flot.

RABATKODE:
15% PÅ CLUSE: CLUSE15


CLUSE LA BOHEME MEST SØLV

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX: JANUAR 2017!