Mink lashes

GOODIEBOX: JANUAR 2017!


It’s here! Altså min GOODIEBOX og temaet er ‘Beauty resolutions’ Den indeholder 7 produkter hvoraf hele 5 produkter er fullsize! Goodiebox kort og godt er et månedligt abonnement på lækre nye skønhedsprodukter til månedlig selvforkælelse. Den absolut bedste måde at få afprøvet nye produkter og brands og teste de nyeste beautytrends.

Den måneds boks indeholder en helt vildt smuk lipgloss, som jeg måtte afprøve som det aller første. Jeg synes VIRKELIG farven er smuk og duften var også i den grad frisk, den vfaldt lige i min smag. Derudover fandt jeg Invisibooble hår elastikker, som er den absolut eneste slags hår elastikker som jeg anvender så mega yay! Hvis du ikke kender dem, så bliver du super glad for dem, de er super skånsomme mod håret nemlig. Et af de lidt sjovere produkter er rødvins ansigtsmasken, som har anti age effekter. Derudover er der et produkt der nærmest er udviklet til mig, nemlig Gosh overnight primer oil. Jeg ELSKER olier til både huden og håret, og denne er en blandning af naturlige olier som plejer huden over natten. Jeg har allerede prøvet den, og jeg synes den er super lækker, men det er dog en vane sag at anvende olier i ansigtet, og man skal lige vænne sig til det. Der var desuden også en håndcreme og øjencreme. Øjencreme er fra Balance me, som jeg via Goodiebox er blevet bekendt med og faktisk er blevet rigtig glad for. Sidst men ikke mindst nogle facial wipes fra Nivea, og hvornår kan man ikke bruge dem?

Denne måneds Goodiebox har en værdi af ca. 545 KR ?!

(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!

RABATKODE: 
Få 2 stk GOODIEBOX til én pris: 2FOR1GBJAN
(Gælder kun den. 31. Januar & 1. Februar)


GOODIEBOX TOP 3
1. LOOK LIPS LIPGLOSS
2. GOSH OVERNIGHT PRIMER OIL ESSENCE
3. ÊTRE BELLE SHEET MASK

Goodie-Grade:
9/10


ÊTRE BELLE SHEET MASK / GOSH OVERNIGHT PRIMER OIL ESSENCE / INVISIBOBBLE THE TRACELESS HAIR RING / LOOK LIPS LIPGLOSS / NIVEAU ESSENTIALS FACIAL CLEANSING WIPES / NATURA SIBERICA OBLEPIKHA HAND CREME / BALANCE ME TINTED WONDER EYE CREME 

(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!)

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mink lashes