Ex on the beach

M2 Beauté øjenvippe serum

Heeej guys! Jeg er endelig kommet igang med at anvende M2, som jeg antager at de fleste kender til. M2 har jeg fundet på BILLIGVOKS og det er en øjenvippe serum som får vipperne til at vokse sig lange, og den har VIRKELIG fået gode anmeldelser. Jeg har kun hørt godt om den, og at den giver virkelig gode resultater. Jeg er først selv begyndt at anvende den, men jeg lover at give en update med resultater.

M2 er et særligt kompleks som man smører på vipperødderne (Den øvre øjenvippe kant) Den påføres som man påfører en eyeliner, men kun på den øvre vippekant, og man skal blot påføre ét penselstrøg. Den skal kun bruges én gang om dagen, og selvfølgelig bedst om aftenen når man har fjernet sin makeup. Man skal bruge den én gang om dagen og når man har opnået sit ønskede resultat, skal man anvende den 3-4 gange om ugen for at vedligeholde resultatet. Det er SUPER vigtigt at man husker at bruge den dagligt, for at opnå resultater. Vipperne vokser sig både længere, stærkere og tættere, således at man får et synligt resultat. Derudover kan de faktisk også godt vokse ud mørkere hvilket kun synliggør dem endnu mere. De første resultater vil komme efter 4-6 uger, og det endelige resultat vil kunne ses efter 12 uger. En flaske skulle gerne holde ca. 4-5 måneder ved daglig påføring.

Jeg er først lige gået igang med at anvende den, men jeg glæder mig super meget til at se resultater. Jeg har hørt fra flere hvor effektiv den er, samt læst andre blogs med før/efter billeder, så jeg glæder mig bare til det bliver min tur. Jeg ser M2 som en rigtig god mulighed for lige at booste sine vipper, de fleste ødelægger deres naturlige vipper ved brug af makeup/vippelim/vippe extensions mm. Og derfor tænker jeg at sådan en M2 kur lige kan booste de naturlige vipper til deres fulde potentiale. Jeg glæder mig i hvert fald til at se mine resultater og vise jer dem – Få din egen M2 kur HER!


M2 BEAUTE EYELASH ACTIVATING SERUM 

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ex on the beach