M2 Beauté øjenvippe serum

ByNoor hårpleje


Heeej guys! Tjek lige det her vildt stilede brand ByNoor. Det er et nyt brand hos Cocopanda, og jeg er som jævnligt holder øje derinde, kunne jo ikke undgå at falde over det. Der er flere serier af mærket bl.a. til farveholdbarhed, volume og denne som er fugtgivende. Denne fugtgivende serie indeholder den kendte argan olie som virker blødgørende på håret. SHAMPOOEN og CONDITIONEREN dufter rigtig frisk og faktisk lidt citrus agtigt, alt imens HÅROLIEN og LEAVE-IN CREMEN dufter sådan VIRKELIG godt, de dufter forskelligt, men nærmest som var det ren parfume man puttede i håret. Hår olien synes jeg er interessant fordi det er en blandningsolie og indeholder både argan olie og abyssinian olie. Jeg har aldrig hørt om denne abyssinian olie, men af hvad jeg kan læse mig frem til, så er den meget tilsvaredde argan olie, hvis ikke bedre, fordi den performer vist nok en smule bedr end argan olie i hvert fald i forhold til hårpleje. Mange undrer sig faktisk over om man både skal bruge hårolie og en leave-in cream eller leave-in balsam. Jeg synes personligt, at det er en god idé. Hårolien virker kun plejende på håret, hvorimod en leave-in cream både kan være forseglende og beskyttede. ByNoors leave-in cream forsegler nemlig spidserne og er varmebeskyttende, hvilket olien ikke er, den er til gengæld nærende og blødgørende.


BYNOOR: SHAMPOO / CONDITIOER / HAIR OIL / LEAVE-IN CREAM / TREATMENT MASQUE / HAIRSPRAY

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

M2 Beauté øjenvippe serum