ByNoor hårpleje

GOODIEBOX: FEBRUAR 2017!


It’s here! The big five fødselsdagsboks fra GOODIEBOX! Den indeholder nemlig 5 full size produkter, og jeg er slet ikke skuffet. Jeg har selv modtaget en månedlig Goodiebox siden 2014, dog var jeg ikke med fra start, men jeg er glad for, at jeg har været med så længe. Personligt synes jeg er indhldet i boksene har forbedret sig løbende, og produkterne kun bliver bedre og bedre.

I denne måneds boks er der en øjenskyggepalette fra Sleek, en makeupbørste til påførring af øjenskygge fra det lækre børstemærke Luxie Beauty, en diamomd cream fra Emite Makeup, en gel ansigtsmaske fra Unani, og et meget specielt produkt nemlig ‘Body sugaring’ fra Hevi. Jeg er viiiiiirkelig begejsteret for denne boks, og jeg ved heller ikke hvor jeg lige skal starte henne. Øjenskygge paletten er VIRKELIG smuk, og farverne er lige mig. Det er nogle super smukke jordfarver, der spænder bredt farvemæssigt. Jeg synes egentlig det er ret så smart at den smukke makeupbørste er med, fordi de 2 produkter matcher hinanden, dog får jeg bare lyst til at eje alle Luxie Beauty børsterne i en samlet serie nu. Diamond cream er sådan et produkt jeg elsker at modtage. Det er en shiny creme man kan anvende på kindben, næseryg eller hvad man ellers ønsker at highlighte. Jeg synes den er rigtig smuk, og den fordeler sig rigtig nemt og fint. Den lidt mere specielle produkt er Body Sugering, som er et sukker- og vandbaseret produkt til hårfjerning, der fungerer ligesom voks. Jeg har endnu ikke prøvet det, men jeg er vild med idéen om, at selv efter 5 år, så kan Goodiebox stadig komme frem med nye produkter, og jeg skal da så meget prøve det en af dagene.

Denne måneds Goodiebox har en værdi af ca. 576 KR ?!

(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!


GOODIEBOX TOP 3
1. SLEEK MAKEUP I DIVINE EYESHADOW PALETTE
2. EMITE MAKEUP DIAMOND CREAM
3. LUXIE BEAUTY ROUND BLENDER MAKEUP BRUSH

Goodie-Grade:
10/10


HEVI BODY SUGARING / UNANI FACIAL MASK / LUXIE BEAUTY ROUND BLENDER MAKEUP BRUSH / EMITE MAKEUP DIAMOND CREAM / SLEEK MAKEUP I DIVINE EYESHADOW PALETTE
(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

1 kommentar

  • Karina

    Hej Sandy 😊

    Har sådan gået og tænkt over, om vi begynder at få nogle flere indlæg omkring dig og dit liv igen? Eller vil det blive ved at være som det er nu?

    Mvh Karina

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ByNoor hårpleje