Ny hårfarve

John Masters Organics serum & detanglers

Heeej guys, bekendt med mærket JOHN MASTERS? Det er du sikkert, måske har du endnu ikke kastet dig ud i hele eventyret ved selv at bruge deres produkter, men du har sikkert set dem hvor end du selv køber dine hår produkter. Jeg har fundet disse på BILLIGVOKS som er stedet hvor det “Betaler sig, at købe stort ind”. Det ses bl.a. både ved deres uvalgte flere styks tilbud på bestemte brands, og på rabatterne ved des flere af det enkelte man køber. For et års tid siden gjorde jeg mig bekendt med JOHN MASTERS ORGANICS CITRUS & NEOLI DETANGLER som er et ud af de tre forskellige detanglers. Jeg havde sådan en helt lille rejsestørrelse flaske af den, og jeg brugte kun halvdelen af den, og jeg husker alt for tydeligt hvordan den bare blødgjorde hele mit hår. Måden hvorpå disse detanglers adskiller sig fra hårkure og balsams er, at de ikke nødvendigvis behøver at blive skyllet ud, men at de kan anvendes som leave-in balsam.

Jeg har altid hørt, at vejen til et langt og sundt hår er ved hjælp af en sund og velstimuleret hovedbund. JOHN MASTERS DEEP SCALP FOLLICLE TREATMENT & VOLUMIZER er ny for mig, for den skulle gerne stimulere hovedbunden ved hjælp af timian ekstrakt, hvilket jeg aldrig har hørt om før. Men JOHN MASTERS DEEP SCALP PURIFYING SERUM indeholder både pebermynte og spearmint som er enormt kølende og stimulerende. Forstil dig effekten af et Stimorol tyggegummi, den friskhed som det giver, men bare på din hovedbund? Det er klart at den følelse både stimulerer hovedbunden og derved øger blodcirkulationen, dette resulterer i øget hårvækst. Jeg har faktisk andre produkter med pebermint, som jeg virkelig synes booster og opfrisker min hovedbund, så denne “Metode” er jeg bekendt med. Dog har jeg aldrig før hørt at timian ekstrakt kan gøre det samme.


JOHN MASTERS ORGANICS: ROSEMARY & PEPPERMINT DETANGLER / CITRUS & NEROLI DETANGLER / BARE UNSCENTED DETANGLER / DEEP SCALP PURIFYING SERUM / DEEP SCALP FOLLICLE TREATMENT & VOLUMIZER / LAVENDER & AVOCADO INTENSIVE CONDITIONER

Indlægget indeholder reklame links og kan være sponsoreret / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny hårfarve