M2 eyelash serum - Before & after

GOODIEBOX: MARTS 2017!


Årets bedste GOODIEBOX! Nemlig Goodieboxprisen 2017 i anledningen af Danish Beauty Award 2017! Sidste år var Goodieboxen over al forventning, og jeg kan kun sige én ting, de har gjort det igen. Den indeholder 5 produkter hvoraf 4 af dem er fullsize. Den indeholder en foaming peeling puff, angsigtscreme, parfume, face mist, og en heat spray. Produktet som jeg er mest begejstret for, er Maria Nila cream heat spray, som er af et af mine fortrukne hårpleje mærker. Den beskytter farvebehandlet hår både mod varme og UV stråler, og så er den både nem at fordele og dufter fantastisk. Det andet produkt som jeg heller ikke kan få armene ned over er Clean lovegrass parfume. Der har tidligere været en duft fra Clean, har modtog jeg ‘Rain’ Og jeg troede ikke lige umiddelbart at ‘Lovegrass’ var noget for mig, men den dufter ikke som forventet, og er overraskede forårsfrisk. Det tredje produkt som absolut heller ikke er gået ubemærket forbi er Karmameju love face mist. Face mists generelt, er ikke et produkt jeg ville gå ud og købe, men det betyder absolut ikke, at jeg ikke synes, at de er super lækre at bruge. Jeg synes det er en skøn og opfriskende måde at starte morgenen på, med at starte ud med en frisk og velduftende face mist der fugtgiver huden inden jeg begynder min resterende makeup- og hudpleje rutine. Jeg har endnu ikke prøvet hverken den foaming peeling puff eller dagcremen. Puffen vil jeg gemme til en rainy day, og jeg vil ikke åbne flere dagcremer inden jeg har opbrugt dem jeg allerede har gang i. Jeg kan dog læse mig frem til, at puffen fjerner døde hudceller, mindsker fine linjer, og giver huden glød. Man burde desuden få synlige resultater allerede ved første gang. Ansigtscremen kan både bruges som dag- og natcreme, og den gennemfugter huden med naturlige ingredienser og indeholder beroligende kamille. Jeg glæder mig til at komme igang med dem begge, og synes at produkterne både ser og lyder som noget jeg kan bruge og vil blive glad for.

Denne måneds Goodiebox har en værdi af ca. 843 KR ?!

Boksene bliver hurtigt udsolgt so hurry up!
(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!


GOODIEBOX TOP 3
1. MARIA NILA CREAM HEAT SPRAY
2. CLEAN LOVEGRASS PARFUME
3. KARMAMEJU LOVE FACE MIST

Goodie-Grade:
10/10


CLEAN LOVEGRASS PARFUME / GROWN ALCHEMIST DAY CREAM / KARMAMEJU LOVE FACE MIST / STARSKIN FOAMING PEELING PUFF / MARIA NILA CREAM HEAT SPRAY
(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

M2 eyelash serum - Before & after