Trendy Hair / Keratin & Ginseng

M2 eyelash serum – Before & after


Heeej guys! Jeg har i godt og vel en måned brugt M2, og som lovet er her et før & efter billede. Jeg synes billedet taler for sig selv, og nøj hvor er jeg bare glad for resultatet. Der er ca. 5-6 uger mellem billederne, og den seneste uge inden efter-billedet, var jeg faktisk stoppet med at bruge den (Glemsomhed) Man skal bruge den dagligt for at få vipperne til at gro, men kun ugentligt for at bibeholde resultatet. Du kan læse meget mere om M2, anvendelse mm. i mit forrige indlæg HER!

Jeg synes først og fremmest at det er meget tydeligt, at mine vipper er blevet længere. Jeg fornemmer også lidt, at de er blevet lidt kraftigere, og så synes jeg også, at deres naturlige buk er blevet fremhævet, det hænger måske sammen med, at de er blevet længere? Billederne er taget uden øjenmakeup, og resultatet er endnu synligere med makeup. Før kunne man ikke se mine vipper bukke opad selvom jeg havde mascara på, og nu gør de det selvom jeg ikke har mascara på – Det er for mig en meget stor og synlig forskel. Som nævnt har jeg den sidste uge op til efter-billedet blev taget ikke brugt den, men ellers gjorde jeg det religiøst dagligt. Jeg er i hvertfald FULDT ud tilfreds, og jeg vil til enhver tid anbefale M2. Der er mange forskellige priser på M2, og det svinger mellem 800 – 900 kr, men jeg har fundet den lidt billigere og lige nu er der også en gældende rabatkode på 100 kr.

FIND M2 BEAUTE VIPPESERUM HER! 

RABATKODE:
Få 100 kr i rabat ved køb af 299 kr med koden: Gavekort


M2 BEAUTE

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

2 kommentarer

  • Nanna

    forstår ikke helt den der rabatkode, får man et gavekort vedlagt på 100kr. eller kan man få 100kr. i rabat når man køber serummen?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trendy Hair / Keratin & Ginseng