Naked lips

Pure colorful


Heeej guys! For noget tid tilbage lavede jeg et fotoshoot for Attittude som er en brand af TRONTVEIT. Det resulterede blandt andet i dette billede, som er kampagnematerialet for deres nye serie. TronTveit har nemlig udviklet denne PURE serie, som er 100% naturlig. Idéen kom fra, at der ikke er så skrækkelig mange alternativer for gravide, hvorfra PURE – MOTHER TO BE serien stammede fra. Selvom man ikke må farve sit hår under sin graviditet, så er der jo mange der allerede har farvet hår, hvorfor en farvebeskyttede hårplejeserie med 100% naturlige ingredienser er super relevant. Serien hedder PURE COLORFUL! Nu er jeg ikke gravid, men derfor kan jeg sagtens værdsætte hårpleje produkter med naturlige ingredienser.

Jeg er helt tosset med designet af flaskerne. Jeg synes den søde lyserrøde farve matcher den flotte træ detalje rigtig fint. Både shampoo og balsam er rigtig lækre, og til trods for, at det er 100% naturlige ingredienser, så er begge rigtig velduftende.


SHAMPOO / BALSAM

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naked lips