Pure colorful

Trendy Hair / Keratin & Ginseng

Heeej guys! Ginseng? Til håret? Jep. Det er på dagsorden i dag. Jeg har fundet denne BALSAM og HÅRKUR fra Trendy hair på Billigparfume.dk (Se hele udvalget HER!) Da jeg først gik igang med produkterne tænkte jeg: “Holy shit, de dufter af ingefær” Men jeg blev snydt, for jeg troede egentlig der var ingefær i Ginseng? Det er der så ikke, men de to ting bliver ofte forvekslet. Denne hårserie indeholder Ginseng, hvilket jeg synes er meget specielt, dog er det ikke helt så specielt som jeg gik og troede. Det er åbentbart ikke helt unaturligt at hårprodukter indeholder Ginseng. Fordelene ved Ginseng er, at de afstresser og forbedre blodcirkulation. Ift. hårvækst er det to rigtig gode ting. Stress sænker hårvækstprocessen, så i og med at Ginseng forbedrer blodcirkulationen og har en afstressende effekt, er Ginseng faktisk ret så genialt i hårprodukter.

Trendy hair produkterne indeholder også keratin, som jeg har læst mig frem til, er 90% af hvad håret egentlig består af. Keratin er det der gør håret modstandsdygtigt og beskytter håret ved at styrke hårets struktur og derved give elasticitet. Keratin er derfor rigtig godt til skadet hår, der har brug for styrke og som udsættes for varme.

Jeg er ret så vild med produkterne, jeg synes duften er meget speciel (På den gode og interessante måde – De dufter af ingefær som altså er Ginseng) Og jeg synes at kombinationen af Kreatin og Ginseng er en god kombination for mit hårs behov, og jeg har ikke set hårprodukter indeholde begge dele før. Og indpakningen er pænt vild, jeg er vild med den helt firkantede hårkur.


BALSAM / HÅRKUR

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

2 kommentarer

 • Sanne

  Håret består af Keratin og ikke kreatin. Kreatin er noget andet – vist aminosyrer e.lign.
  Dog sikkert stadig godt for håret :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for det, jeg har rettet op på det. Jeg ved virkelig ikke hvorfor jeg har skrevet kreatin, det må have været en lang dag :) Det er selvfølgelig keratin jeg mener :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pure colorful