Golden shimmer oil tan

Clean dufte til halvpris


Heeej guys! Jeg har før nævnt EMMA.DK som er sitet hvor du kan finde en heeeel masse kendte og populære brands, til en HELT fordelagtig pris. Som kunde opretter du et medlemsskab hvor den første uge er gratis, og dernæst koster det 85 kr om måneden, og medlemskabet kan selvfølgelig opsiges igen (Betingelserne er meget simple og nemme at forstå, læs dem HER!) På emma.dk er der op til 85% rabat, og derfor god mulighed for at indhente pengene fra medlemsskabet igen, specielt hvis du finder dig selv i deres overdådige parfumesortiment. Puha! Det er næsten farligt at klikke sig derind, så pas på!

Jeg er bekendt med Clean dufte herunder ‘Rain’ og ‘Lovegrass’ men denne gang har jeg begivet mig ud 3 dufte som jeg endnu ikke var bekendt med. Det der er med Clean duftene er, at duftene generelt er friske samtidig med, at det er det mærke som har de mest autetiske dufte. Med autentisk mener jeg, at f.eks. “Shower fresh” virkelig dufter som var man lige kommet ud af badet. Det samme gælder “Fresh laundry” som har den skønne og friske duft af, ja? Nyvasket tøj, og jeg er vel ikke den eneste, der elsker den duft? På den måde ved du bare hvad du får, fremfor en duft kaldet “Secret passionate loveaffair” – Eller et eller andet. Det kan jo være alt mellem himmel og jord. Clean duftene er bare de mest skønne, friske og autentiske dufte.

Sammenligner du så priserne med eksempelvis Matas, så koster de selv samme parfumer 595 kr, i stedet for 269-298 kr stykket som på emma.dk. Det er så en besparelse på over 297 kr, altså 50% (Btw. Jeg anbefaler ikke, at du stoler på mine matematiske evner, så regn lige selv efter for en god ordens skyld) Pointen er, at du kan få 2 parfumer til den samme pris. Det samme gør sig gældende ved mærker som Chanel, Dior, Osv. Eksempelvis GUCCI PREMIRE EDP i 50 ml som i Matas koster 750 kr og hos emma.dk koster den 329 kr. And it keeps going. Find selv din yndlings parfume og tab kæben, både over prisen og duften.


CLEAN SHOWER FRESH / CLEAN SKIN CLEAN / FRESH LAUNDRY 

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden shimmer oil tan