Kevin Murphy

Goodiebox: April 2017!


Nu er den her endelig! Måndens højdepunkt er jo GOODIEBOX og temaet denne gang er The Retro Box. Den indeholder faktisk nogle spændende produkter, og nogle jeg aldrig har hverken set eller hørt om før. Boksen indeholder denne gang hele 7 produkter hvoraf 3 af dem er fullsize, egentlig plejer der faktisk at være ca. 6 produkter hvoraf flere er fullsize. Den indeholder en tan mist, ansigtsolie, shimmer bronzer/highlighter, shower cream, body lotion, lip liner og lip plump.

Det mest iøjefaldende produkt er helt sikkert H2O tan mist, for jeg har aldrig set sådan et tanning produkt før. Den minder meget om en almindelig face mist forskellen er bare, at den giver kulør. Den fordeler sig rigtig fint og dufter rigtig frisk. Jeg tænker den er helt perfekt til de morgener hvor man vågner op og ligner et lig. Det andet produkt som jeg synes er meget interessant er ansigtsolien. Olien er Baobab olie, som jeg kender. Jeg mener, at baobab olie stammer fra nogle særlig afrikanske træer hvis jeg husker rigtigt. Det er en olie som jeg i hvert fald er bekendt med, og har været rigtig glad for. Der er 2 læbe produkter, og begge produkter synes jeg er super geniale. Den ene har en nude og lyserrød ende, hvoraf jeg for tiden faktisk er begyndt at anvende en nude lipliner som jeg er rigtig glad for, for farven holder bare meget længere med en lip liner. Det andet læbe produkt er en lip plump som jo gør læberne større. Jeg har kun anvendt en lip plump som lip gloss, den er jeg meget spændt på at prøve. Bronzer/hihlighteren med shimmer er desværre gået i stykker øv øv. Men det er første gang igennem 2-3 år at jeg har modtaget et produkt der ikke har været i den fineste orden, så det skulle jo ske på et eller andet tidspunkt. Den kan selvfølgelig stadigvæk bruges og den er rigtig fin.

Denne måneds Goodiebox har en værdi af ca.  582 KR ?!

Boksene bliver hurtigt udsolgt so hurry up!
(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!) 


GOODIEBOX TOP 3
1. JAMES READ GRADUAL TAN H2O TAN MIST
2. STUDIO 10 AGE REVERSE LIP LINER
3. OOH! OILS OF HEAVEN

Goodie-Grade:
6/10


STUDIO 10 AGE REVERSE LIP LINER / JAMES READ GRADUAL TAN H2O TAN MIST / MANNA KADAR SHIMMER BRONZER / PALMOLIVE SHOWER CREAM / SLEEK MAKEUP POWER-PLUMP LIP CRAYON / OOH! OILS OF HEAVEN / MATAS HAVTORN BODYLOTION
(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kevin Murphy