Lad håret til at gro med Grow Gorgeous

Kevin Murphy


Heeej guys! Jeg jubler lidt, for jeg har længe fået anbefalet KEVIN MURPHY hårpleje, og jeg har rigtig længe ønsket mig nogle produkter fra serien, netop fordi jeg har hørt så godt om dem. Dagen er nu kommet, og jeg er temmelig tilfreds. Foruden de gode anbefalinger af Kevin Murphy, så har jeg altid været lidt tiltrukket af 200 ml flaskernes rigtig fine design. Fordi Kevin Murphy er i den lidt dyrere ende, har jeg ikke bare rippet en af hver, så har jeg nøje udvalgt disse to. Først og fremmest er de fundet på EMMA.DK, og her fåes de i 1000 ml flasker, hvilket jeg faktisk aldrig har set før? Flaskernes pæne design er desværre ikke tilsvarende ved 1000 ml flaskerne, men det er nu heldigvis også indholdet der er det vigtigste. Grunden til at min Kevin Murphy tid endelig er kommet er, at de faktisk er super billige. Normalt koster 200 ml af nedstående ca. 250 kr, og ved disse 1000 ml flasker sparer man lidt over 60% (Jeg har utilregnelige matematiske evner, men sådan cirka i hvert fald) emma.dk er et medlemssite, hvor du kan spare op imod 85% på mange kendte brands (Betingelserne er meget simple og nemme at forstå, læs dem HER!)

KEVIN MURPHY RESTORE MASQUE Var den første jeg greb fat i, fordi jeg først og fremmest ønskede hårkure, men også fordi den er beregnet til skadet og ødelagt hår. Den genopbygger håret, modvirker slidtage og indeholder nogle meget spændende ting, som jeg ikke umiddelbart har hørt om før. Den indeholder nemlig enzymer fra papaya og ananas, hvilket virker meget usædvanligt. Usædvanligt er for mit vedkommende en positiv ting, i og med at min hår-filosofi går ud på, at tilføje håret en masse varieret og gode ting med henblik på at styrke håret. Om min filosofi holder stik, skal jeg så ikke kunne sige, men jeg elsker produkter, der indeholder ting som jeg og mit hår ikke er vant til. For hvis mit hår ikke er vant til det, jamen så må det vel mangle det?

KEVIN MURPHY YOUNG AGAIN MASQUE er beregnet til tørt hår og har en anti-age effekt på håret. Håret forældes åbenbart også, og når jeg bruger anti-age hudpleje, hvorfor så ikke også hårpleje? Den indeholder også en spøjs ting som ekstrakter fra lotus blomster hvilket bidrager til at gøre håret smidigt og særlige proteiner som gør håret mere modstandsdygtigt. Begge er hårkure som skal tilføjes i håret og efterlades i et par minutter før de skylles ud. Derudover så dufter de begge som var de lavet af ren parfume og man er ikke i tvivl om, at der er tale om kvalitet.


KEVIN MURPHY YOUNG AGAIN MASQUE  / KEVIN MURPHY RESTORE MASQUE 

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad håret til at gro med Grow Gorgeous