Clean dufte til halvpris

Lad håret til at gro med Grow Gorgeous


Heeej guys! Jeg har før delt mine erfaringer med brandet GROW GORGEOUS som er et brand jeg har været virkelig glad for. Hårplejeserien er hårvækst fremmende, og den består af en del forskellige produkter, men herunder er der særligt 3 som er værd at nævne nemlig: HAIR GROWTH SERUM, BACK INTO THE ROOTS og END SPLIT ENDS. Jeg har riiiigtig længe anvendt HAIR GROWTH SERUM som er en hårvæstfremmende serum, der tilføres i hovedbunden. Den fordeles super nemt med en pimpete, og tilføjer aktive ingredienser i hårrødderne der stimulere hårvækst. Jeg anvender den ca. en gang om ugen, og trods dens små 60 ml så holder den adskillige måneder, fordi man max skal bruge 20 dråber af gangen. Den efterlades i håret og skylles ikke ud.

BACK INTO THE ROOTS er et helt andet produkt, som jeg ikke har set tilsvarende før nogensinde. Jeg har brugt den i et års tid nu, og jeg er viiiiiiirkelig vild med den. Du ved hvordan en hårkur fungerer, den fordeles i håret og plejer dit hår. Men Back into the roots er nærmest en hårkur, men bare til din hovedbund. Den fordeles kun i hovedbunden og efterlades i ca. 10-20 minutter, eller indtil den stopper med at virke (Det kan du mærke og er slet ikke i tvivl om) Den indeholder mentol, egentlig troede jeg det var permynte? Men den har en helt vildt kølende effekt på hovedbunden, og derved stimulerer den hovedbunden. Det der altid går igen ift. hårvækst, er stimulation af hovedbunden, for det øger blodcirkulationen, som derved fremmer ens hårvækst. En sund og øget blodcirkulation er derfor hårvækst fremmende. Den indeholder faktisk også koffein som har samme effekt. Jeg synes det er en super forfriskende hovedbundskur, og man kan virkelig mærke, at den arbejder mens har den i.

Det tredje produkt af serien er END SPLIT ENDS, det er et produkt som jeg ikke har anvendt før, og derfor ikke har meget erfaring. Men fordi jeg kender Grow Gorgeous, og jeg har været yderst tilfreds ovenstående, så har jeg egentlig de samme forventninger til End Split Ends. Det er en serum der forsegler spidserne og derved reparerer og forstærker dem, således at håret i sin helhed bliver sundere. Man skal anvende et par dråber og fordele dem i spiserne og efterlade produktet i håret. Den indeholder olier fra amazonen herunder Acai olie er rig på antioxidanter der beskytter håret, og indtil videre synes jeg det er et rigtig dejligt produkt der er nemt at fordele, og dufter himmelsk.


END SPLIT ENDS 

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clean dufte til halvpris