The Balm

The Body Shop – MIDSALE!

Heeej guys! Jeg er vel ikke den eneste der er sygeligt besat af THE BODY SHOP? En af deres serier som jeg gennem tiden har været meget glad for er DROPS OF YOUTH. Jeg havde på et tidspunkt en serum som jeg kom til at tabe på gulvet, hvilket nærmest knuste mit hjerte. OILS OF LIFE er også en hudplejeserie, som jeg heller ikke vil undvære. Mange unge som måske har lidt olieret hud, er skræmte for at anvende olie til deres hud, fordi de tror, at deres hud bliver mere olieret, men det gør den ikke så længe man anvender de rigtige olier. Oils of life består af 3 olier som ikke er fedtende og har anti-age effekt på huden. At bruge olier i ansigtet er noget man lige skal vænne sig til, men når det sker, så giver man sig selv og sin hud en kæmpe gave. Jeg er i hvert fald selv blevet meget glad for det, og særligt om aftenen inden sengetid hvor både OILS OF LIFE INTENSELY REVITALISING FACIAL OIL og OILS OF LIFE SLEEPING CREAM er beregnet til.

The Body Shop har lanceret en helt ny eau de parfum duftserie med 5 forskellige parfumer som består af dyrebare og sjældne dufte. NIGRITELLA EAU DE PARFUM er en af dem. Den er inspireret af en mørkerød vaniljeorkidé som findes i Alperne i Schweiz. Den dufter dejligt, og det er en meget fyldig duft. Duften er en varmere og en mere florale en af slagsen, som gør den til en rigtig spændende duft.

Den ting fra The Body Shop som jeg endnu ikke har fundet bedre fra andre mærker er selvfølgelig deres BODY BUTTERS! Jeg har endnu ikke stødt på en som jeg ikke kan lide, jeg er heller ikke før blevet skuffet over dem. ALMOND MILK & HONEY BODY BUTTER er udviklet til både følsom og tør hud, så jeg tænker, at den er det perfekte valg til nybarberede ben der (forhåbentlig) snart har været ude i solen.

THE BODY SHOP – MIDSALE!
Der er lige nu et kæmpe Midsale som bl.a. inkluderer DUFTE – KROP & BADBIG SIZES. Jeg synes særligt at ‘Big sizes’ er det mest interessante sale, i og med at man kan vælge sin yndlings serie og shoppe den hjem i en ‘Big size’ og spare mange penge. For er der er to ting som jeg er elsker, så er det massere af produkter, som man kan spare massere af penge på. Herunder kan man også finde de famøse Body Butters.


OILS OF LIFE SLEEPING CREAM / OILS OF LIFE INTENSELY REVITALISING FACIAL OIL / DOWN TO EARTH QUAD EYESHADOW / MATTE LIP LIQUID NAIROBI CAMELLIA / MATTE LIP LIQUID SICILLY IRIS / DROPS OF YOUTH LIQUID PEEL / AMAZONIAN ACAI ENERGISING RADIANCE MASK / ALMOND MILK & HONEY CALMING & CARING BATH MILK / ALMOND MILK & HONEY BODY BUTTER / PRECISION EYE MASSAGER / NIGRITELLA EAU DE PARFUM

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Balm