Goodiebox: April 2017!

Tigi Bed Head conditioner 750 ml fra 58 kr ?!


Heeej guys! Jeg har fundet et helt crazy tilbud på EMMA.DK! Du kender sikkert TIGI BED HEAD, men du kender ikke denne vanvittige tilbudpris derpå. Jeg har fundet 2 conditioners som jeg har glædet mig til at prøve. Jeg har tidligere anvendt en balsam af mærket, og den er jeg på nuværende tidspunkt stadigvæk godt igang med, det er TIGI RECOVERY CONDITIONER. Det er faktisk en af mine bedre balsams, og jeg bliver ret så ked af det når jeg løber tør. Men derfor er det vel en god idé med en plan b? Jeg har i stedet fundet TIGI RESURRECTION CONDITIONER i 750 ml, som fåes til.. Hold fast .. 77 KR ?! Nu bruger jeg udelukkende silver shampoo, så derfor valgte jeg balsamen seperat, men ønsker du den tilsvarende shampooo, så kan du få begge dele til svimlende 89 KR?! For 2 x 750 ml shampoo og balsam. (Sættet finder du HER!I min verden er det fuldstændig vanvittig billigt, specielt fordi det er et temmelig godt mærke. Det skal dog siges, at emma.dk er en medlemsklub hvor du får den første uge gratis, men efterfølgende betaler 85 kr månedligt (Betingelserne er meget simple og nemme at forstå, læs dem HER!)

TIGI RESURRECTION CONDITIONER har ‘Damage level 3’, hvilket betyder, at den er egnet til svagt og sprødt hår. Den lukker og forsegler hårstråene, og skal derfor bruges efter din hårkur, således at den forsegler plejen og fugten fra hårkuren. Den beskytter derudover også håret mod varme. TIGI DUMB BLONDE SHAMPOO & CONDITIONER er trods navnet, ikke kun egnet til blondiner. Den indeholder proteiner og vitamin B5 som gennemtrænger håret og genopretter skadet hår indefra. Den er velegnet til kemisk behandlet hår og den beskytter og plejer håret. Jeg fandt balsamen seperart men det ser ud til, at den nu er udsolgt, og kun fåes med tilhørende shampoo (Hvilket jo heller ikke er helt dårligt?)

Jeg går selv efter hårprodukter der er egner sig til skadet og tørt hår, der virker genopbyggende og styrkende. Men af mærket er der til stort set alle hårtyper og behov f.eks. også volumegivende shampoo og balsam. Jeg har allerede fundet den næste balsam af mærket som jeg skal eje. Det skal helt sikkert være TIGI ELASTICATE CONDITIONER som styrker hårstråene som indeholder både silica og castor olie som har hårvækstfremmende effekter, samt kiwiekstrakt som jeg aldrig hørt om i hår produkter før, men det nyder nu meget spændende.

FIND TIGI BED HEAD PRODUKTER I 750 ML FRA 58 KREMMA.DK


TIGI RESURRECTION CONDITIONER / TIGI DUMB BLONDE SHAMPOO & CONDITIONER 

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox: April 2017!