The black top

GOODIEBOX: BEST OF GOODIEBOX LIMITED EDITION!


Heeej guys! Jeg har været en af de heldige, som har fået fingrene i den ultimative Best of Goodiebox limited edition box. Boksen er en samling af hele 10 af de bedste produkter fra 2016 samlet i én boks. GOODIEBOX er jo et månedligt abonnement hvor du månedligt kan modtage en lækker beauty boks af nye og spændende produkter. Men Goodiebox har også et LIMITED EDITION koncept hvor man kan bestille helt særlige bokse, der har bl.a. tidligere været bokse med Maria Nila og Benefit. Det eneste der er med dissse bokse er, at de bliver SINDSYG hurtigt udsolgt. Det er derfor en god idé, at tilmelde sig Goodiebox’s NYHEDSBREV.

Denne limited edition books indeholder som sagt 10 produkter, og jeg er kun enig med Goodiebox i, at det absolut er nogle af de bedste produkter. Jeg har gennem tiden i hvert fald været meget glad for dem. Særligt deres Wet brush, som er den mest fantastiske børste og jeg er glad for, at jeg har en ekstra, for jeg vil ikke undvære den. Det samme gælder Revitalash eyelash serum, som får vipperne til at gro sig sky lange. The Body Shop Honey Bronze er også et rigtig skønt produkt til at give huden ekstra kulør og glød. Eleven Australia Miracle Hair Treatment synes jeg er et hår produkt der egner sig perfekt til sommeren som vi træder ind i. Jeg kunne blive ved og ved!

Denne måneds Goodiebox har en værdi af ca. 1.680 KR ?!

Boksene bliver hurtigt udsolgt so hurry up!
(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!


GOODIEBOX TOP 3
1. REVITALASH EYELASH CONDITIONER SERUM
2. WET BRUSH PADDLE HAIRBRUSH
3. BENEFIT THEY’RE REAL TINTED PRIMER

Goodie-Grade:
10/10


KARMAMEUJU WILDD BODY OIL 03 / NAOBAY OXYGEN CREAM WET BRUSH PADDLE HAIRBRUSH / ELEVEN AUSTRALIA MIRACLE HAIR TREATMENT / APPEAL 4 GLASS NAIL FILE / KENNY ANKER TWEEZE THE BROW / EMITE MAKEUP LIP & CHEEK TINT / THE BODY SHOP HONEY BRONZE TINTED FACE GEL / BENEFIT THEY’RE REAL TINTED PRIMER / REVITALASH EYELASH CONDITIONER SERUM 
(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

2 kommentarer

 • Amanda

  Det hele er nærmest udsolgt jo :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja man skal være SUPER hurtig, særligt ved deres limited editions boxes!
   Men sign op til deres nyhedsbrev, så får du besked som en af de første :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The black top