Tigi Bed Head conditioner 750 ml fra 58 kr ?!

GOODIEBOX: MAJ 2017!


Heeej guys! It’s here! Månedens GOODIEBOX er i samarbejde med HVISK og indeholder selvfølglig også en rabatkode dertil. Denne gang er der 6 produkter at finde hvoraf 4 af produkterne er fullsize. Boksen indeholder et par rigtig fine vipper, en hårolie, en fibregel til at give fyldigere øjenbryn, en sheet ansigtsmaske, en ansigts scrub, og en gel eyeliner.

Produktet som jeg først rykkede op af boksen var fibrwgelen fra Benefit. Jeg har kun prøvet en mascara med fibre, men aldrig en browgel. Jeg synes den er rigtig fin og diskret, og meget nem at bruge til lige at udfylde huller i brynene. Fordi det er en gel, så holder den også brynene på plads. Vipperne er fra Ardell, og det er et virkelig godt mærke inden for vipper. Jeg kan godt lide mere naturlige vipper der ikke ligner kosteskafte, og det synes jeg disse er. Geleyelinen, mener jeg jo ikke er særlig “gel agtigt” men i stedet mere som en blyant. Det passer mig til gengæld fint, for den er nem at anvende. Ansigts scruben er meget velduftende, og den er meget “fin” i det, så den er behagelig at anvende og ridser ikke huden som nogle kan gøre. Sheet ansigtsmasken har jeg endnu ikke prøvet, for jeg gemmer den til en selvforkælelses dag. Jeg vil egentlig også mene, at sheet masker er noget forholdsvist nyt noget så jeg ser frem til at prøve den.

Denne måneds Goodiebox har en værdi af ca.   613 KR ?!

Boksene bliver hurtigt udsolgt so hurry up!
(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!


GOODIEBOX TOP 3
1. BENEFIT FIBRE BROWGEL
2. ARDELL LASHES
3. BELLAPIERRE GEL EYELINER

Goodie-Grade:
7/10


MIQURS SHEET MASK / BELLAPIERRE GEL EYELINER / ARDELL LASHES / BENEFIT FIBRE BROWGEL / LA THEORIE DES VOLCANS EXFOLIANT MASQUE / INCA OIL PANDORA OIL
(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tigi Bed Head conditioner 750 ml fra 58 kr ?!