GOODIEBOX: MAJ 2017!

Lyse blonder & flagermus ærmer


Heeej guys! Nu er der altså gået sommer i den hos mig. Jeg har længe ønsket mig en lys bluse med kæmpe flagermus ærmer, and here it is. Jeg synes slet ikke, at jeg har kunnet finde en lignende nogen andre steder, men jeg var så heldig, at jeg fandt denne her sag på JUST A GIRL! Den er nemlig lavet af det helt rigtige lette og luftige stof, og så har den bare de skønneste blonder og ærmer som jeg længe har kigget efter. Jeg var faktisk på jagt efter en tilsvarende sidste sommer, men uden held. Jeg er rigtig vild med alle blonde detaljerne som både går igen i bunden af blusen, på ærmerne og ved udskæringen.

Du kan finde den HER!


MILLE BLUSE 

Indlægget indeholder reklame links og kan være sponsoreret / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX: MAJ 2017!