Lyse blonder & flagermus ærmer

Sommerkjolen!


Heeej guys! Jeg er så småt begyndt at fylde min sommer gaderobe op. Faktisk er jeg så småt begyndt at shoppe til hvad der skal fyldes i min kuffert til sommerens ferie (Og dét bliver spændende) Jeg har fundet denne rigtig fine, lyse sommerkjole hos JUST A GIRL. Og hvis jeg skal sige det, så synes jeg den er rigtig smuk. Jeg synes blonderne er de fineste, og så er stoffet i det helt rigtige materiale til sommeren. Faktisk synes jeg, at længden er ideal til storbysshopping i sommersæsonen eller som en fin strandkjole. Kjolen har foruden blonder som ses, også den fine udskæring ved skuldrene.

Find kjolen HER!


CATALAN KJOLE

Indlægget indeholder reklame links og kan være sponsoreret / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyse blonder & flagermus ærmer