GOODIEBOX: MAJ 2017!

The black top


Heeej guys! Noget af det som jeg længe har været hooked på, er disse super fine silke lignende toppe med blonde detaljer. Jeg har dem snart i samtlige varianter, og i adskillige farver, men jeg kan bare ikke dy mig. Denne top sammen med flere fra min samling, er fra JUST A GIRL. Forskellen på netop denne, og de mange andre jeg har er, at blonderne går hele vejen ned langs toppen, som jeg bare synes giver et eller andet. Stropperne kan justeres og toppen fåes 4 forskellige farver HER! De er den absolut nemmeste måde, at enten peppe et hverdagslook op på, eller til at have på en tur i byen til et par sorte bukser.

Find toppen HER!


KIA TOP / CARDIGAN 

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX: MAJ 2017!