Beauty secret † Natural oils

Agent provocateur


Heeej guys! Jeg har samlet en lille romantisk håndfuld produkter, som jeg mener, er et rigtig godt bud på sommerens musthaves. Jeg har længe haft øje på parfumer af mærket AGENT PROVOCATEUR og jeg har ramt helt rigtigt med denne. Den har helt klart den friske sommer duft som jeg har været på jagt efter, og jeg tror faktisk, at det er den jeg tager med mig på ferie i år. Den er også på tilbud lige nu og er super billig! Duften og makeupen er fundet hos COCOPANDA hvor der ofte er super gode tilbud, og du får særtilbud ved check ud i kassen, så husk at tjekke de ekstra tilbud inden du betaler, der kan gemme sig både særtilbud og gratis produkter.

VIVA LA DIVA er et mærke som jeg aldrig har prøvet før, men lige netop denne læbestift 307 GRANITH MATTE, den kunne jeg simpelthen ikke stå for. Jeg synes, at den har den fineste og sødeste farve (Som egentlig også matcher parfumeflasken) Og hvis ikke den er egnet til sommeren, ja så ved jeg ikke hvad er.

Jeg har i en længere periode dagligt anvendt NYX MAKEUP WONDER PENCIL MEDIUM. Den kan bruges til flere ting, men jeg anvender den som lip liner, og den har bare den helt rette nude farve, og kan kan nemt påføres før læbestiften for at nedtone den  nuancen en smule, hvis man ønsker det.


307 GRANITH MATTE / AGENT PROVOCATEUR / NYX MAKEUP WONDER PENCIL MEDIUM

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty secret † Natural oils