Makeup opbevaring fyldt med makeup!

Beauty secret † Natural oils


Heeej guys! Indlægget omhandler den største beauty hemmelighed, som jeg dog har talt en del om. Men det er nogle gange de simple beautyprodukter der er de mest effektive. I min verden ligger hemmeligheden bag naturlig skønhed og pleje i noget så simpelt som olier. Jeg har samlet en håndfuld naturlige olier som jeg selv stor tilhænger af, som jeg bruger ugentligt, hvis ikke dagligt, og hvordan du kan bruge dem, således du får mest ud af din hud- og hårpleje rutine. Alle olierne kan findes hos NATURLIG OLIE

HJEMMELAVET OLIE HÅRMASKE DER GIVER LANGT OG VELPLEJET HÅR
Jeg laver min egen hårmaske af naturlige olier, som jeg smider i håret et par timer før jeg går i bad. Jeg bruger 1000 ml oliven olie som også er plejende for håret. Det blander jeg med ca. 200 ml opvarmet KOKOS OLIE som er super sundt for håret. Kokos olien skal opvarmes før den bliver flydende, og så længe den bliver blandet godt op, så stivner den ikke igen. Dernæst tager jeg ca. 100 ml RICINUS OLIE og blander i. Ricinus olie er også kendt som castor olie, og den er kendt for at være hårvækstfremmende når den masseres ned i hovedbunden. På den måde ender jeg med 1.300 ml olie, som jeg 1-2 gange om ugen fordeler ud i hele håret og i hovedbunden for at pleje håret og fremme min hårvækst og få langt og sundt hår. Jeg bruger ca. 100 ml af den sammenblandede olie pr. gang jeg anvender olie hårmasken.

BOOST DIN HÅRKUR OG HÅRVÆKST
Et andet super genialt trick er PEPERMYNTE OLIE. Der der er med pebermynte er, at det stimulere huden bemærkelsesværdig meget. Den køler huden rigtig meget, og ved køling og opvarmning stimuleres huden. Tricket ligger i, at pebermynte stimulere huden ved at øge blodcirkulationen, som ved anvendt i hovedbunden fremmer hårvækst. Olien er en æterisk olie dvs. at den IKKE må anvendes ufortyndet og direkte på huden, men den skal opblandes. Derfor blandet jeg pebermynte olien i min hårkur, som jeg alligevel efterlader i håret i nogle minutter. På den måde får pebermynte olien lov til at stimulere og gøre sit værk samtidig.

Pt. eksperimenterer jeg med både E VITAMIN og ALOE VERA JUICE i forhold til hvordan de bedst kan anvendes i forbindelse med min hudpleje rutine. SHEA SMØR er noget af det mest essentielle i de fleste body lotions og butters, så det ved jeg er et godt produkt til huden. Men jeg er igang med at undersøge hvordan den kan bruges i forhold til hårpleje, og dens effekter. Men det er typisk mig, jeg er lidt den lille kemiker når det kommer til skønheds- og plejeprodukter.


PEPERMYNTE OLIE / RICINUS OLIE / KOKOS OLIE / ALOE VERA JUICE / SHEA SMØR / E VITAMIN

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup opbevaring fyldt med makeup!