GOODIEBOX: BEST OF GOODIEBOX LIMITED EDITION!

Elf Makeup


Heeej guys! Kender du LUXPLUS? Det er en webshop hvor du finder alle, og jeg mener virkelig alle de ting du kan drømme om, i hvert fald inden for beauty verdenen med op til 80% rabat ift. butikspriserne. Det er en medlemsklub hvor den første måned er GRATIS. Du kan læse mere om konceptet HER! Der er mange penge at spare på særligt parfumer og hårpleje, men selv mindre ting som makeup er der altså også værd at tjekke ud. Jeg er stor tilhænger af konceptet i hvertfald.

Jeg har hentet disse ELF produkter hjem, og jeg bør måske starte med at sige, at jeg aldrig før har prøvet mærket. (Ja, jeg ved godt, at jeg er sent ude) Men jeg har nu været bekendt med det i et stykke tid. Grunden til jeg fik øje på Elf er, at de har udviklet en HD Corrective Yellow Powder, som viiirkelig sprang i øjene på mig. Der er med tiden kommet flere af den slags puddere på markedet, du kender måske Banana powder? Det smarte ved disse puddere er, at de giver en ekstra mat effekt, fordi dens gule farve neutralisere hudens rødme. Dér hvor jeg synes, at de er helt geniale er, når man er i byen og man får lidt alkohol indebords eller står i varmen på et diskotek, ja så kan man altså nemt få røde kinder. Det er det man nemt kan modarbejde med disse puddere. Grunden til, at jeg netop faldt for denne fra Elf er, at det faktisk er den Corrective Yellow powder som jeg har set, der er mest gul? Jeg har ikke set dem være gule, derfor tænker jeg, at den må neutralisere helt perfekt. Jeg bruger den primært under øjene.

Men når man nu er igang.. Så så jeg altså også den sødeste Pearls Neutral Mineral pudder af Elf. Den har helt modsatte effekt, hvorfor den er perfekt til det mere naturlige look henover sommer. Jeg er ikke altid lige god til at arbejde med “Perle puddere” Men dens fine nuance kunne jeg ikke stå få. Og den bruges egentlig mere som en blush/bronzer, og kan sagtens kombineres med den ovenstående, alt afhængig af hvad look du går efter. Slut altid af med en finish/setting spray, for at makeup holder længere.

FIND ALLE ELF PRODUKTERNE HER!


LUXPLUS / ELF 

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX: BEST OF GOODIEBOX LIMITED EDITION!