Urtekram Coconut & Aloe Vera

GOODIEBOX: JUNI 2017!


Heeej guys! GOODIEBOX is here! og månedens tema er Festival Fever og indeholder hele 8 produkter hvoraf hele 5 af produkterne af fullsize items. Boksen indeholder denne gang en neglelak, hårbånd, glow ansigtsmaske, micceallaiere water, blush,  mini kabuki børste, dry shampoo, og en shave gel. Jeg plejer at sige, at Goodiebox er tankelæsere fordi de altid ved hvad jeg går og mangler. Efter jeg er stor forbruger af setting sprays og jeg har derfor manglet et hårbånd, så jeg ikke får det i håret og vola! Here it is. Faktisk synes jeg det er rigtig sødt, og synd at bruge som en “Undgå-makeup-i-håret-bånd” Men udover det, helt perfekt. Et andet produkt som enhver kan bruge er Bellapierre mini kabuki brush, som er en lille makeup børste, hvem kan ikke bruge sådan en? Og så er jeg vild med når produkterne matcher hinanden, der er eksempelvis også en rigtig fin blush med (Som børsten kan bruges til) Men som farvemæssigt matcher neglelakken rigtig fint, og det er en rigtig fin sommerfarve.

Denne måneds Goodiebox har en værdi af ca. 590 KR ?!

Boksene bliver hurtigt udsolgt so hurry up!
(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!)


GOODIEBOX TOP 3
1. GOODIEBOX HÅRBÅND
2. GIRLZ ONLY DRY SHAMPOO
3. BELLAPIERRE MINI KABUKI BRUSH 

Goodie-Grade:
7/10


BIODERMA MICCEALLAIERE WATER / MODELCO BLUSH / RSFU EASY SHAVE GEL / GOODIEBOX HÅRBÅND /L’OREAL PURE CLAY GLOW MASK / EMITE MAKEUP NAIL LACQUER / BELLAPIERRE MINI KABUKI BRUSH /GIRLZ ONLY DRY SHAMPOO

(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Urtekram Coconut & Aloe Vera