Elf Makeup

Guide: Den ultimative highlighter


Heeej guys! Jeg har for nyligt stiftet bekendtskab med MAKEUP REVOLUTION og deres highlightere, og efter jeg prøvede Vivid Baked Highlighter Golden Lights så var jeg solgt. Det var den absolut bedste highlighter jeg nogensinde har prøvet. Så efter det, ja der måtte jeg bare gå all in. Alle disse highlightere er fundet på LUXPLUS, som er sitet med op til 80% rabat ift. til butikspriserne, og det gælder altså også lækre mærker såsom Chanel, Dior, Marc Jacobs you name it! (Læs mere om deres koncept HER!)

Det er uden tvivl de bedste highlightere som jeg nogensinde har prøvet fordi: 1) De ligger sig ikke tykt og klumpet, men fordeler sig super fint og let. 2) De indeholder ikke store stykker glimmer, men har mere en let men dækkende shimmer effekt. 3) Farverne  er så alsidige og de giver forskellige looks. Hvis du ønsker at fremhæve din contour, så giver de lyse størst kontrast. Den lilla fremhæver din glød rigtig naturligt, mens de gyldne/bryne passer perfekt til en sommer brun hud. Jeg lige pt. blevet rigtig stor tilhænger af den i lilla, fordi jeg synes, at den er mest naturlig, og giver mest liv og glød i ansigtet.

Billederne giver slet ikke retfærdighed til Ultra Strobe Balm. Jeg har prøvet at demonstrere deres effekt på billedet nederst, men den er 8 gange flottere når man får den i hånden. Den er ikke i pudder form men i creme form, og den reflektere helt fuldstædig vanvittigt i lys. Jeg synes de er smukke, og så er det et produkt du kan eksperimentere lidt med, fordi det er et creme produkt. Den kan anvendes som du vil, men jeg tænker det er et nemt produkt at bruge henover sommeren, for at få ekstra shine.

Golden Sugar Blush & Contour palette findes i flere varianter der både er mere lys- og rødelige, eller mere brunlige. Golden Sugar paletten er den lidt mere blandede variant, hvorfor den for mig var helt uimodståelig. Og så vil jeg bare lige orientere, at øjenskygge paletterne fra Makeup Revolution indeholder 32 forskellige nuancer og koster små 59 kr. Denne palette er med matte farver og hedder ‘Flawless’, men det er med de flotteste og mest naturlige jordfarver, som er det jeg foretrækker af øjenskygge.

FIND ALLE MAKEUP REVOLUTION PRODUKTERNE HER!


LUXPLUS / MAKEUP REVOLUTION

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elf Makeup