Guide: Den ultimative highlighter

Instagram Trends † Black Mask & Charcoal Tandblegning


Heeej guys! Du kender det lige så godt som jeg selv gør, de der beauty trends der pludselig stormer frem på Instagram, og man tænker: “Virker de virkelig SÅ godt?” Jeg har nu meldt mig som et forsøgsdyr, til at teste disse trends for dig. De 2 trends som jeg vil teste er BLACK MASK og CHARCOAL TANDBLEGNING som jeg viiirkelig har set og hørt meget til. Produkterne er begge fundet hos NORDIC BEAUTYCARE.

Lad os starte med CHARCOAL TANDBLEGNING, for hvad i al verden er det her sorte stads man nu skal børste sine tænder med for at blege dem? Det skal jeg fortælle dig, det lyder måske sært, men det er naturlig pulveriseret kul. Kulet indeholder afbrændt kokosnøddeskal, hvorfor det er kul. Du skal tage din tandbørste og gøre den våd, dyppe den ned i det sorte pulver kul, og dernæst børste tænderne i under et minuts tid, således alle tænderne bliver dækket af produktet. Dernæst skyller man tænderne med vand og børster tænderne i almindeligt tandpasta. For at opnå det bedste resultat ift. tandblegingen anbefales det, at man bruger produktet 3-5 gange ugentligt. First impressions er, at jeg ikke synes man kan se resultat lige efter, at man har skyllet munden, men først efter man har børstet tænderne i tandpasta (Som man også skal gøre). Så synes jeg, at man kan se, at tænderne er blevet hvidere. Jeg tror egentlig det er fordi, at produktet er kulsort, og det skal vaskes HELT væk, før man kan se effekten af blegningen. Det selvfølglig et produkt der er beregnet til long term use, og ikke et quick fix. Jeg synes faktisk godt om produktet, men en heads op, læg noget under bøtten før den støver (Det giver ikke pletter bare rolig)

Den næste beauty trend er BLACK MASK, og du har sikkert set den før. Det er en sort peel-off maske der fjerner hudorme og urenheder. Den er dansk produceret og indeholder ikke parabener, silikone eller sulfater. Du skal vaske og tøre ansigtet inden brug, påfør masken og lad den virke i 20-25 minutter. Derefter trækkes masken af, og så kan man passende påføre sin favorit ansigtscreme. Jeg synes den er super nem at fordele, og så kan man mærke at den rykker til når man tager den af. Den rykker sågar små dun i ansigtet med ud (Så pas lige på hår grænsen) En god idé er, at inden man påfører den, at bruge varmt/lunken vand, det er med til at åbne porerne og giver bedre effekt.


 CHARCOAL TANDBLEGNING / BLACK MASK 

 

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Den ultimative highlighter