Sigma Etheral radiance brush set

Makeup opbevaring fyldt med makeup!


Heeej guys! Smuk og praktisk makeup opbevaring med 118 eller 65 makeup produkter? JA TAK! Disse to super praktiske makeup opbevaring/kufferter er fundet hos MAKEUP ONLINE og det er nogle af deres nyheder (Jeg holder altid nøje øje med makeup opbevaring) THE COLOR INSTITUTE 118 PIECE MAKEUP COLLECTION er den store sorte makeup kuffert. Den indeholder, som det indgår i navnet, hele 118 makeup produkter. Det skal lige siges, at jeg egentlig ikke var interesseret i makeup’en men i opbevaringen, altså selve kufferten. At der så også er noget lækkert makeup, det ser jeg bare som en bonus. Kufferten kan åbnes i begge sider, og makeuppen kan nemt tages ud, og du kan nemt tilføje dit eget makeup, eller det makeup som du vil have to go, eller opbevaret praktisk. Jeg synes den er rigtig smart, og det er en fed måde at opbevare sin makeup på, fordi den slags kufferter anvendes også af makeup artister.

THE COLOR WORKSHOP ENLIGHTENING BEAUTYY CASE indeholder 65 makeup produkter, som af samme princip som kufferten kan tages ud og du kan nemt bruge den til at opbevare andet makeup. Igen var jeg ikke interesseret i den grundet produkterne, men grundet den smarte opbevaring. Jeg har flere forskellige opbevaringer i denne gennemsigte akryl stil, så den matcher meget af det jeg i forvejen har, og akryl opbevaring er meget populært. Det som gør, at den adskiller sig fra de mange andre er, at den “Folder” sig så fint ud, og der er faktisk tilstrækkeligt meget plads i den, og det er nemt at arrangere makeup’en deri. Når det så er sagt, så synes jeg egentlig også, at den sammenlignet med mange andre akryl opbevaringer, har en rigtig god pris.

Der findes sammenlagt 5 forskellige opbevaringsløsninger som du kan finde dem HER!


THE COLOR WORKSHOP ENLIGHTENING BEAUTYY CASE / THE COLOR INSTITUTE 118 PIECE MAKEUP COLLECTION

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sigma Etheral radiance brush set