Instagram Trends † Black Mask & Charcoal Tandblegning

Sigma Etheral radiance brush set


Heeej guys! Måske jeg har sagt det før, men mit favorit mærke indenfor makeup børster er SIGMA! Jeg blev bekendt med mærket for en 2, 3, måske 4 år siden? Og siden hen har jeg bare holdt mig til mærket. Der er uden tvivl også andre gode mærker her indenfor, men det der gør, at Sigma skiller sig ud er, at de har mange forskellige varianter af børster til et hvert behov. Disse Sigma børster er fundet hos MAKEUP ONLINE som er stedet hvor du finder mange af de kendte udenlandske mærker, som ikke ikke forhandles i butikkerne, men som du sikkert kender fra youtube eller Instagram.

De 2 store børster er for mig, basic pudder børster, til den daglige makeup. Jeg havde brug for nogle gode pudderbørster til den helt almindelige daglige makeup. Jeg synes de er tilpas ‘fluffy’ således pudderen nemt fordeles, og makeuppen påføres rigtig fint og nemt. Alle har behov for denne type børster, og jeg er ikke anderledes på det punkt. Jeg synes både SIGMA F20 og SIGMA F30 er et stærkt bud på den type børster. De kan både bruges til all around pudderen, blush og bronzer.

SIGMA ETHERAL RADIANCE BRUSH SET er det lille smart set med alle de nødvendige børster til påføring af highlighter, illuminators, strobing and you name it. Eftersom jeg på det seneste er gået lidt overboard med highlightere, så vil jeg mene, at det rette kit med makeup børster er på sin plads. Sættet indeholder 6 børster og den store vifte-børste er beregnet til påføring af highlighter på kindbene og næseryggen. Derudover er de resterende børster gode til påføring af highlighter både i ansigtet, men også til under brynet, eller i øjenkrogen, settet indeholder desuden også en blending børste. Jeg tror egentlig kun, at det er fantasien der sætter grænser for, hvad børster kan anvendes til highlightermæssigt. Du kan se og læse mere om settet HER!


SIGMA ETHERAL RADIANCE BRUSH SET / SIGMA F20 /SIGMA F30

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Instagram Trends † Black Mask & Charcoal Tandblegning