The Balm Eyeshadow

Sigma Highlight & Contour brush kit


Heeeej guys! Yes, yes, yes! Det ultimate highlight & contour børste sæt! Det her børste sæt er uden tvivl det absolut vildeste inden for contour, for det indeholder simpelthen alt hvad du skal bruge af børster til at lave den perfekte contour. Sættet er selvfølgelig af mærket SIGMA og det er fundet hos COCOPANDA

SIGMA HIGHLIGHT AND CONTOUR BRUSH SET indeholder 7 forskellige makeup børster hvoraf 4 af børsterne er egnet til contour, mens de resterende 3 børster egner sig til highlight og blending. Børste sættet synes jeg er meget atypisk i forhold til hvad man normalt ser, fordi børsterne er så specielle. De gør det meget nemt at påføre sin contour med, fordi de er udviklet til at gøre det meget præcis. Så hvis du er perfektionistisk med din contour, så er det her altså sættet du skal gøre det med. Og nu hvor vi taler om contour, er det vel et godt tidspunkt at nævne, at THE BALM BAHAMA MAMA bronzeren er på tilbud, er det ikke?

Anyways, det fede ved COCOPANDA er, at når man shopper, så opnår man forskellige særtilbud, eller gratis ting alt afhængig af hvad man køber for. Blandt andet kan man lige nu vælge 4 ting og få den billigste gratis, få 50% på et produkt fra By Noor eller få et produkt til 49 kr uanset førpris.


SIGMA HIGHLIGHT AND CONTOUR BRUSH SET

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Balm Eyeshadow