Sigma Highlight & Contour brush kit

Urtekram Coconut & Aloe Vera

Heeej guys! Jeg har fundet disse 2 super sommer smarte spray conditioners hos EMMA.DK. Siden forhandler mere 6.500 forskellige brands med op til 85% rabat, herunder alt fra discount til luksus brands som Chanel, Marc Jacobs, Gucci osv. Det er slet ikke et dårligt sted lige at lure lidt. Du kan læse mere om deres koncept HER!

Disse to spray conditioners er af mærket URTEKRAM som du sikkert kender. Personligt er jeg meget glad for mærket og bruger særligt deres kokos olie og oliven olie til mine hjemmelavede olie hårkure (Så nørdet er jeg) Jeg faldt over disse to fordi jeg egentligt tænkte, at de er super praktiske og smarte her til sommeren? Det er spray men også leave-in conditioners. Jeg fik egentlig idéen om, at fordi strand og saltvand er super usundt og skadeligt for håret, at det så kunne være praktisk med et hårprodukt der retter lidt op på skaden? De kan nemt smides i strandtasken og puttes i håret mens du er på stranden. Eller hurtig bruges efter en skyller, efter strandturen. COCONUT SPRAY CONDITIONER er velduftende af kokos og egner sig til, at modarbejde filteret hår og gøre håret blødt. Mens ALOE VERA SPRAY CONDITIONER er beregnet til beskytte hårets farve og mod varme. Begge er egnet til alle hårtyper, og egentlig et super nemt, billigt og super smart alternativt til et quick fix henover sommeren. Den fåes egentlig også i en tredje variant, nemlig ROSE SPRAY CONDITIONER som modvirker at håret udtørres og holder håret glat.


COCONUT SPRAY CONDITIONERALOE VERA SPRAY CONDITIONER 

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

1 kommentar

 • Josefine Pallesen

  Jeg kan også anbefale emma, og er selv enormt glad for hybenkerneolie og ricinusolie. Begge er egentlige super gode både til hud og hår. Som det ses på castorolie.dk er der mange dejlige olier, og personligt er hindbærkerneolie og hybenkerneolie mine faste olier til strandferien.

  Tak for din gode artikel og fokus på disse fantastiske produkter. Jeg vil helt sikkert prøve den aloe vera spray :-)

  Kh
  Josefine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sigma Highlight & Contour brush kit