Lækkerier fra The Body Shop!

Army jacket


Heeej guys! For nyligt viste jeg min super fine guldkjole frem (Du kan se indlægget HER) Jeg nævnte deri mit nye efterårs- og forårsjakke som er den jeg gerne vil vise jer idag. MONI CAMI JAKKE er det nyeste skud på stammen, og selvom det er sommer, så gør man sig som beboer i dette land med 88% lorte vejr, altid klog i at forberede sig på det kolde vejr. Jeg har længe ønsket mig en jakke med army design, men omvendt, så ønsker jeg ikke, at det skal være min eneste jakke, fordi man nemt kører sig træt i jakker (Eftersom den eneste nødvendige beklædningsgenstand man bruger i Danmark er jakker) Derfor syntes jeg, at denne model var en god løsning. Det er ikke en vinterjakke, men den er perfekt til efteråret, eller foråret for den sags skyld. Den er tilpas varm og vindtæt, men den er stadigvæk “let” Den har en hætte og to lommer foran med lynlås.

Jakken er fundet hos FASHION QUEEN hvor de har et kæmpe udvalg af jakker til både forår, vinter og efterår. Jeg har fulgt med på deres Instagram, hvor jeg allerede har spottet, at de har en super fed vinterjakke på vej også.


MONI CAMI JAKKE

Indlægget indeholder reklame links og kan være sponsoreret / @sandyesko 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkerier fra The Body Shop!