Label M. Intensive Repair & Honey & Oat!

CND Negle & Babyboomers ved New Looks!


Heeej guys! Jeg har ENDELIG fået lavet nye negle og jeg er simpelthen så glad. Jeg har tidligere fået lavet negle ved Nailrepublic, men hun flyttede til København i starten af året. Jeg har simpelthen været så heldig, at jeg har fundet Susanne Kjærgaard som ejer salon NEW LOOKS! Susanne har tidligere været selvstændig andre steder i landet, og hun åbnede sin klinik der ligger på Danmarksgade 43 i Aalborg i marts. Stedet er top lækkert, og jeg var så betaget af salonen, for den er lækker! Susanne er skide sød og hun er virkelig god til at opfange, hvad man er til stilmæssigt og har selv forskellige idéer til, hvordan man rammer det man ønsker aller bedst.

Hos NEW LOOKS kan man få forskellige behandlinger, bl.a. få ordnet bryn og vipper, forskellige ansigtsbehandlinger og kosmetisk akupuktur. Du kan læse mere om de forskellige behandlinger HER!

Jeg har fået lavet CND gel negle i stilen babyboomers, og jeg er helt vild med dem! Jeg har altid fået lavet akryl negle, så for mig var det spændende, at sidde og følge med i hvordan man både lavet gel negle, men også hvordan man laver babyboomers. Susanne forklarede mig hvordan CND mærket er det ultimative, når det kommer til allergivenlige mærker, og at gel er mindst lige så holdbart som akryl. Måske er det mig der er fra stenalderen, men jeg vidste altså ikke hvad ‘Babyboomers’ betød? Men skulle du også sidde derude og være en stenalderkvinde, så kan jeg da lige hurtigt afsløre, at det er neglenes design ift. at de er lyserrøde i bunden og i tipperne fader ud i hvid. Jeg har så endvidere fået et tynd lag glimmer på alle neglene, og guld glimmer på tipperne af 2 af neglene, og jeg er vild med dem.

Der forhandles også Solar oil nailcare, som er en negleolie med mandelduft, der plejer og styrker neglene. Susanne forklarede det som når man har en gren der sidder på en træ, den er elastisk og bøjelig og knækker ikke nemt. Er grenen derimod knækket af, så udtører den og knækkes nemt over. Det samme gælder gel negle og derfor er det vigtigt at pleje neglene. Olien trænger endda helt ned til dine egne negle og plejer dem.

NEW LOOKS LIGGER PÅ DANMARKSGADE 43 I AALBORG OG DU KAN BOOKE DIN TID HER!


NEW LOOKS / SOLAR OIL NAILCARE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Label M. Intensive Repair & Honey & Oat!