Hudpleje fra The Body Shop & Chanel

Eksklusiv selvbruner: Vita Liberata

Heeej guys! Er du på udkig efter den ultimative selvbruner? Så læs endelig med. Jeg står selv i den situation, at jeg skal rejse til sommer, og jeg vil i den anledning meget gerne have en brun kulør INDEN ankomst (Og jeg stoler ikke tilstrækkeligt på det danske sommervejr) Så derfor har jeg været på udkig efter en selvbruner, der først og fremmest er nem at anvende, giver en mørk farve, men som heller ikke kræver meget vedligeholdelse. Jeg vil i hvertfald ikke bruge min ferie på, at vedligeholde kuløren, den må meget gerne sidde i skabet under hele turen.

I den forbindelse tror jeg, at jeg har fundet løsningen. Jeg taler om VITA LIBERATA PHENOMENAL 2-3 WEEK TAN MOUSSE DARK. Den er fundet hos COCOPANDA og der er lige nu 20-35% rabat på hele brandet. Først og fremmest er mærket VITA LIBERATA forholdsvist kendt, hvis du medregner Youtube og Instagram, jeg synes ofte jeg ser den blive anvendt og rost til skyerne. Endvidere så skiller den sig helt ud i forhold til andre selvbrunere ved, at farven holder op til 2-3 uger. Det passer meget godt med længden på min ferie, og derfor synes jeg, at den er et perfekt match til det behov jeg har. For at få farven til at række 2-3 uger (Som er meget længere end de fleste andre) Så skal man påføre den 3 gange med 8-24 timers mellemrum. Det kan måske lyde af meget, men hvis det er det der gør, at jeg ikke skal bruge tiden mens jeg er på ferie, så kan jeg snildt nå det inden afrejse.


VITA LIBERATA PHENOMENAL 2-3 WEEK TAN MOUSSE / HANDSKE

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hudpleje fra The Body Shop & Chanel