Naturlig pleje: Aloe vera & Mango smør

Gold dress

Heeej guys! Jeg synes selv, at jeg har fundet den absolut fineste kjole. Det er ingen hemmelighed, at jeg snart rejser, og en del af det er, at min veninde og jeg skal lidt i byen. Vi skal besøge nogle af de mest eksklusive natklubber, og jeg vil gerne gerne være klædt på til begivenheden. Denne kjole hedder KHLOE, og når det kommer til kjoler, så har jeg den indstilling, at des mere guld og glimmer de har, des bedre er de! Kjolen er fundet hos FASHION QUEEN som har et lækkert udvalg af flotte kjoler, til enten hotte natklubber, nytår eller andre særlige begivenheder hvor du gerne vil shine lidt ekstra. (Du kan se hele udvalget HER!De har faktisk også et stort udvalg af jakker, og jeg har også fundet mig en super cool efterårs- og forårsjakke, som jeg gerne vil vise jer en anden dag.


KHLOE KJOLE

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturlig pleje: Aloe vera & Mango smør