Perfekt opbevaring af makeup!

Grå hårfarve (Del 1)


Heeej guys! Jeg har tidligere skrevet omkring hvordan, jeg har opnået min grå hårfarve, men jeg får mange spørgsmål omkring det, og jeg vil derfor gerne lave et nyt og opdateret indlæg. Alle produkterne kan fåes hos BEAUTYCOS hvor du i hele juli får et af produkterne, som du skal bruge GRATIS! Jeg vil gerne lave en guide til, hvordan du opnår farven, de forskellige muligheder der er, samt hvordan du vedligeholder farven. Jeg vil altid anbefale, at få farvet hår ved frisøren, men jeg keeeender det! Og nogle gange vil man bare selv, så her er min guide.

SÅDAN FÅR DU GRÅT HÅR:
1) For at farve dit hår gråt, så skal dit hår være blondt, og helst helt blondt. Jo lysere dit udgangspunkt er, des lysere en grå farve får du, det er i hvert fald den jeg selv foretrækker. Har du mørke, eller gule nuancer i dit hår inden du begynder at farve det, så får du også mørke nuancer i din grå hårfarve. Du skal endvidere vide, at hvis dit hår har gule eller orange nuancer, så risikere du, at dit hår får et grønt skær – Det kan du godt fjerne, og det skal jeg nok komme ind på.

2) Jeg vil personligt anbefale MILK_SHAKE til at opnå den grå hårfarve første gang. Fordi det er den mest effektfulde løsning, og den er nemmest at arbejde med. Det du skal bruge er: MILK_SHAKE DIRECT COLOR GREY og MILK_SHAKE WHIPPED CREAM (Du kan få dem i én samlet pakke hvor du sparer lidt HER!) Du skal endvidere bruge en blandningsskål. Du tager din whipped cream og fylder hele skålen, dernæst tilsætter du få dråber af din direct color. Jeg ville starte med en klat på størelse med en 1 krone og blande det i skålen. Du ender med en mørkelilla blandning som du fordeler ud i et dit hår. Lad den virke i ca. 3-5 minutter, men hold øje med farven. Dernæst skyller du farven ud og vola!

MØRKELILLA ELLER GRØNLIG HÅRFARVE? – NO WORRIES!
Den grå hårfarve er svær at ramme, og jeg rammer den sjældent i første omgang, og slet ikke med ny afbleget hår. Jeg har både oplevet, at mit hår blev mørkelilla og grønligt. Det er vigtigt at forstå, at hjemmefarvninger er en process. Hvis du ikke rammer farven i første omgang, så er her hvad du kan gøre:

1) Blev din hårfarve for mørk? Eller med et mørkelilla skær? Måske endda et blåt skær? Easy one. Du skal blot vaske dit hår i almindelig shampoo, og farven falmer/lysnes. Milk_Shake produkterne er ikke-permanent farve, og de går ud i vask. Så hvis den blev for mørk, så skal du blot vaske dit hår, og måske lade din shampo sidde et par minutter i håret.

2) Blev dit hår grønligt? Den er lidt mere tricky, men det eneste du skal gøre er, at anvende REVLON PLANTIN BLONDE. Den er lyselilla og den neutralisere det grønlige skær. Det vil i såfald være mere en fornemmelse af, at tilrette nuancen lidt. Måske virker Revlon produktet i første omgang, eller det kan være, at du efterfølgende, skal give håret en omgang med Milk_Shake igen. Det handler om, at føle sig lidt frem. Men Revlon produktet er godt imod den grønlige skær. Grunden til, at jeg ikke anbefaler Revlon til, at vedligeholde hårfarven er, at den ellers kan give et lyselilla skær. Jeg har den selv i skabet til, når mit hår tipper over i den grønlige afdeling.


Der er mange alternativer til, hvordan du farver dit hår gråt, men som en første gangs farvende vil jeg altid anbefale MILK_SHAKE DIRECT COLOR OG WHIPPED CREM. Simpelthen fordi, at det er det nemmeste og mest effektfulde produkt. Hvis du vælger, at farve dit hår gråt, så skal du vide, at det er en proces, og det kræver en del vedligeholdelse.

I mit næste indlæg vil jeg komme ind på:
– Hvordan du opnår en kold blondt tone.
– Hvordan du vedligeholder din grå hårfarve.
– Andre alternativer til, hvordan du opnår og vedligeholder din grå hårfarve.

I HELE JULI FÅR DU EN MILK_SHAKE WHIPPED CREAM MED GRATIS FOR HVERT MILK_SHAKE PRODUKT DU KØBER!


MARIA NILA BLACK / MARIA NILA PEARL SILVER / MARIA NILA WHITE / MILK_SHAKE COLOR DIRECT GREY / MILK_SHAKE WHIPPED CREAM / MILK_SHAKE SILVER SHINE WHIPPED CREAM / MILK_SHAKE SILVER SHINE SHAMPOO 1000 ML/300 ML

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

6 kommentarer

 • Marie

  Tak for super overskueligt indlæg.
  Jeg skal til at bestille og vil gerne høre, hvor meget whipped creme, du bruger pr farvning?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej. Har prøvet milk_shake farven Grey med whipped cream, men kan bare ikke få den lysegrå/kolde farve du har. Det bliver ved med at være gråt og trist(hvis man kan sige det sådan) :) hva gør jeg forkert.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Jeg forsøger nu at begive mig ud i dette projekt, og din blog beskriver bare super fint hvad jeg skal bruge :-)
  Vil dog gerne hører, kommer du milkshake blandingen i vådt eller tørt hår? 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Godt spørgsmål! Det har jeg slet ikke tænkt over, men jeg har faktisk gjort begge dele egentlig?
   Jeg tror ikke rigtig det gør nogen forskel, det er nok nemmere at fordele i vådt hår? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej
  Jeg har farvet mit hår med Maria Milla Black og og whit .. da jeg syns milk grey gør det for blåt… men jeg syns nu når jeg er i lyset med guleskær, så bliver mit hår med et grønliskær … bliver det ophævet hvis jeg evt. Bruge en farvebome der er Lila ?? Tænker for at få det grøneskær væk …

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekt opbevaring af makeup!