Grå hårfarve (Del 1)

Grå hårfarve (Del 2)


Heeej guys! Så er jeg klar med en del 2 omkring hvordan du opnår og vedligeholder en grå hårfarve. (Du kan læse del 1 HER!) I dette indlæg vil jeg komme ind på, hvordan du opnår en kold blondt tone, hvordan du vedligeholder din grå hårfarve og andre (og billigere) alternativer til, hvordan du opnår og vedligeholder din grå hårfarve. Produkterne kan fåes hos BEAUTYCOS hvor du kan få et af produkterne som du skal bruge GRATIS i hele juli måned.

SÅDAN KAN DU (OGSÅ) FARVE DIT HÅR GRÅT:
Jeg vil til enhver tid anbefale metoden nævnt i mit første indlæg til forgangs farvende, men denne metode kan også bruges til at opnå farven (Jeg bruger den personligt selv kun til vedligeholdelse af farven) Det jeg taler om er MARIA NILA COLOR REFRESH! Det er ikke-permanente hårfarver, som du kan bruge til at blande din grå farve. Du blander MARIA NILA WHITE med MARIA NILA BLACK op i en skål. Jeg blander selv cirka 80/20. Altså primært den hvide med en smule af den sorte. Og det tilføjer du i dit hår. En god idé er, at blande en smule af MARIA NILA PEARL SILVER i, fordi som i mit forrige indlæg, så kan grå farver give grønligt skær. Pearl silver vil i såfald bidrage med en koldere nuance der (Åh! Det er svært at forklare) Der giver “liv” i farven pga. dens blålige farve, der altså vil modvirke, at der forekommer et grønligt skær. Skulle du opleve, at der kommer et grønligt skær, har jeg i mit forrige indlæg beskrevet, hvad du kan gøre for at fjerne det. Maria Nila produkterne er billigere end Milk_Shake, men de har mindre power i farven og det er derfor, at jeg ikke anbefaler dem til at opnå farven, men primært til vedligeholdelse, hvor de er super gode.

SÅDAN VEDLIGEHOLDER DU DIN GRÅ HÅRFARVE ELLER OPNÅR EN KOLD BLOND HÅRFARVE:
Når du farver dit hår gråt, så skal din hårfarve vedligeholdelse. Det gør du ved først og fremmest, at farve dit hår i silver shampoo. Det er også sådan, at du opnår en kold blond nuance, ice blond, eller til at neutralisere gule og varme nuancer i håret. Der er rigtig mange varianter af silver shampoos, både Milk_Shake og Maria Nila har en, men der er også billigere alternativer. Jeg synes absolut ikke, at der noget i vejen med L’OREAL SILVER SHAMPOO, som er en af de billigste, og den bruger jeg selv. Det er en klassikker, og den er helt udemærket.

MILK_SHAKE SILVER SHINE SHAMPOO 1000 ML (Fåes også i 300 ML) Vil jeg mene er luksus udgaven. Hvis du er interesseret i en knald god, super skarp og velduftende silver shampoo, så er det den du er på jagt efter. Det skal også siges, at for hver Milk_Shake produkt du køber i juli måned, får du en MILK_SHAKE WHIPPED CREAM med GRATIS! (Den skal du bruge til, at farve dit hår gråt med som nævnt i første indlæg)  Så der er en ekstra fordel ved, at vælge Milk_Shake shampooen. Et andet særligt produkt du kan finde til vedligeholdelse eller til at opnå en koldt blond hår er, MILK_SHAKE SILVER SHINE WHIPPED CREAM som for mig, er et genialt produkt. Den absolut største fordel ved dette produkt er, at det er en skum som er super nemt at fordele i håret. Hvis du er vant til at bruge silver shampooes, så ved du som jeg, at shampooen nogle gange kan være svær at fordele, og man kan anvende med en ujævn farve, måske et blåligt skær i dele af håret. Med dette produkt, så får du det absolut nemmeste produkt at fordele og den mest jævne farve.

I HELE JULI FÅR DU EN MILK_SHAKE WHIPPED CREAM MED GRATIS FOR HVERT MILK_SHAKE PRODUKT DU KØBER!


MARIA NILA BLACK / MARIA NILA PEARL SILVER / MARIA NILA WHITE / MILK_SHAKE SILVER SHINE WHIPPED CREAM / MILK_SHAKE SILVER SHINE SHAMPOO 1000 ML / 300 ML

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grå hårfarve (Del 1)