Grå hårfarve (Del 2)

Guide: ELF Primers!


Heeej guys! Kender du ELF? Sikkert! Jeg er nok én af mange der er blevet tryllebundet af deres store udvalg af primers. De fåes simpelthen i så mange forskellige varianter. Og hvis du er lige så barnlig som mig, så tiltrækkes du sikkert også af de forskellige farver. Anyways, du kan selv se alle ELF PRIMERS og se om du som jeg, ikke også bliver lidt nysgerrig på dem? ..

De er fundet hos BEAUTYCOS som primært forhandler hårprodukter, men som med tiden faktisk også er kommet godt på banen i forhold til både hudpleje, makeup og parfumer. De forskellige primers, er selvfølgelig ikke bare i forskellige farver, de har selvfølgelig også forskellige egenskaber. Generelt er primer det produkt du anvender under din makeup, for at gøre din hud klar til makepåføring og ligesom for at lægge “En god bund” De forbedreder huden til din makeup, og gør din hud mere jævn, således din makeup bliver pænere. Det praktiske ved at købe forskellige primere er, at det ikke er hver dag, at man har behov for de samme ting. Eksempelvis oplever du måske, at din hud periodevist er mere tør, hvorimod andre dage er den mere rødlig eller trænger til kulør og glød. Jeg oplever i hvert fald selv, at have forskellige behov.

HYDRATING PRIMER er selv sagt den fugtgivende primer, og er god til tør hud. Den indeholder flere forskellige vitaminer og har en anti-age effekt. Særligt synes jeg, at det er interessant at den indeholder drue. PORELESS PRIMER udjævner porer og fine linjer (rynker), den har en mattende effekt, og anti-age egenskaber, og hjælper den på, at få makeuppen til at holde længere. Jeg har tidligere prøvet en pore minimerende primer som jeg var meget tilfreds, og ved denne type primers er pengene godt givet ud. ILLUMINATING PRIMER indeholder shimmer bidrager derfor til liv og glød i ansigtet. Den kan bruges til enten at lysne mørke områder, og egentlig tænker jeg, at den er genial her til sommeren. TONE ADJUSTING PRIMER er en lavendel / lilla primer og disse farver har en opkvikkende effekt på hudens tone i forhold til, at de opliver huden matte eller “triste” farver, og giver en mere naturlig glød.

Jeg vil lige fremhæve ét særligt produkt som jeg er helt fjollet med. Det er nemlig UNDER EYE SETTING POWDER som er en setting pudder der er beregnet til at påføre under øjene. Den indeholder K vitamin (Det ved jeg ikke engang hvad er?) Men! For mig i hvert fald, så er noget af det vigtigste i forhold til makeup’en, det er nemlig måden hvorpå man får lagt sin makeup under øjene som en del af sin contour. Og det er den helt genial til.

DER ER FRIT VALG PÅ ELF PRODUKTERNE HVIS DU KØBER 3 PRODUKTER FÅR DU 20% RABAT!
SE HELE UDVALGET HER!


HYDRATING PRIMER / PORELESS PRIMER / ILLUMINATING PRIMER / HYDRATING SERUM / TONE ADJUSTING PRIMER / UNDER EYE SETTING POWDER

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grå hårfarve (Del 2)