Gold dress

Hudpleje fra The Body Shop & Chanel


Heeej guys! Jeg er gået på sommerferie, og har nu derfor tid til min helt store passion, nemlig at teste, prøve og eksperimentere med alt inden for beauty verden. Jeg har tidligere nævnt EMMA.DK som er stedet hvor du finder samtlige både luksus og discount mærker med op til 85% rabat. (Du kan læse mere om deres koncept HER!) Og det er netop dét, jeg vil have fokus på idag. Jeg har nemlig afprøvet CHANEL LE WEEKEND DE CHANEL RENEW som jo er creme de la creme inden for hudpleje, men som samtidig fåes til en rimelig pris hos EMMA.DK (That’s why I love it) Derudover har jeg stort kendskab THE BODY SHOP DROPS OF YOUTH WONDERBLUR og THE BODY SHOP DROPS OF YOUTH SERUM! Nu synes jeg ikke, at The Body Shop er et discount brand, tværtimod. Jeg vil derimod mene, er det er et udemærket brand som nu findes til en suveræn pris.

CHANEL LE WEEKEND DE CHANEL RENEW er en luksus ansigtscreme der giver ultimativ fugt og pleje til din hud. Den skal bruges en til to gange om ugen morgen og aften, og er derfor ikke beregnet til daglig brug. Som du måske nok også har regnet ud, så holder de 50 ml alligevel ret så længe, når det ikke skal bruges dagligt. Den bruges endvidere i stedet for dine normale hudpleje produkter og bruges derfor alene (Kan suppleres med andre produkter af samme serie, men det er ikke et must). Hos Emma er der en besparelse på hele 381 kr, end hvis du skulle købe cremen i butikkerne!

Produkterne fra The Body Shop er faktisk 2 produkter som jeg i forvejen kender, og har været meget glad for gennem lang tid. DROPS OF YOUTH SERUM er et koncentreret produkt, der har en blødgørende effekt med det samme. Det mindsker porerne, udglatter huden, og giver huden en friskere glød. For mig har det været et produkt jeg bruger om aftenen fordi jeg synes, at det er en fantastisk serum, og jeg gerne vil have den til at virke natten over. DROPS OF YOUTH WONDERBLUR er produktet du bør bruge som det sidste produkt inden du påfører din makeup. Den mindsker både porer og fine linjer og rynker, og så udglatter den huden og gør den mere “jævn” så den er klar til makeup påføring. Drops of Youth samt Oils of Life er mine favorit serier fra The Body Shop. På disse 2 cremer er der henholdvis 46 kr og 335 kr at spare kontra butikspriserne!

DU KAN FINDE ANDRE PRODUKTER FRA BÅDE CHANEL OG THE BODY SHOP!


CHANEL LE WEEKEND DE CHANEL RENEW / DROPS OF YOUTH WONDERBLUR / DROPS OF YOUTH SERUM

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gold dress