GOODIEBOX: JUNI 2017!

Label M. Intensive Repair & Honey & Oat!


Heeej guys! Kender du LABEL M? Jeg har kendt mærket i et stykke tid, og jeg synes de har nogle super lækre produkter i deres serier. Produkterne er fundet hos EMMA.DK som sælger kendte brands med op til 85% rabat (Læs mere om deres koncept HER!) Grunden til jeg kender mærket er, at det grundet deres PEPPERMINT TREATMENT som indeholder pebermynte som øger blodcirkulationen i hovedbunden og derved stimulerer hårvækst.

Denne gang har hevet fat i balsams og hårkure fra 2 forskellige serier (Jeg bruger silver shampoo, men begge serier har også en tilhørende shampoo) HONEY & OAT CONDITIONER er egnet til tørt hår og giver pleje. Den indeholder ekstrakter fra honning og havre som virker genopbyggende og styrker håret. HONEY & OAT MASK bidrager til, at gøre håret modstandsdygtigt og reparerer håret indefra. Den indeholder forskellige olier og proteiner som er styrkende overfor håret, og den bruges selvfølgelig før conditioneren. INTENSIVE REPAIR CONDITIONER er egnet til, at reparere beskadiget og kemisk behandlet hår. De indeholder bl.a. shea butter, men også en spændende ting som amazon cupuau frugt som jeg aldrig har hørt om før, men det skulle have en helende og genopbyggende effekt. INTENSIVE REPAIR MASK indeholder også amazon cupuau frugt, men også et særligt kompleks der beskytter mod varme fra styling og UV stråler. Den skal virke i et par minutter, skylles ud og dernæst anvendes conditioneren.

Det jeg er vild med ved Label M. er, at først og fremmest er det nogle produkter hvor conditionerne fåes i de store 1000 ml flasker, men selv hårkurene er mængdemæssigt derop ad. Samtidig er det super prisvenlige produkter, der hver især indeholder forskellige specielle og lidt ingredienser. Jeg ELSKER produkter der indeholder noget unikt, for det er min teori, at de bidrager med forskellige egenskaber og giver forskellige effekter. Hvis du er typen der tænker, at de må være for billige til at være gode (Det tænker jeg selv nogle gange) Så kan man nemt pifte dem med nogle dråber af essentielle olier af enten pebbermynte eller e vitamin for at give dem et ekstra boost. Der er en del forskellige serier fra Label M. og du kan finde dem alle HER!


INTENSIVE REPAIR MASK / HONEY & OAT MASK / HONEY & OAT CONDITIONER / INTENSIVE REPAIR CONDITIONER

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX: JUNI 2017!