Sommerduft: Marc Jacobs

Lækkerier fra The Body Shop!


Heeej guys! Har du set nogle af nyhederne fra THE BODY SHOP? Jeg følger altid med på deres Instagram, og så arbejder min veninde også ved dem, så jeg synes selv jeg er up to date. Jeg har set at de bl.a. har fået nogle ret så fede produkter med bla.a PINITA COLADA og MOJITO hvilket jeg synes er helt genialt!

Noget af det nyeste er faktisk deres BANANA TRULY NURISHING serie, som består af shampoo, balsam og hårkur. Det er en super lækker serie, der dufter fantastisk af, ja? Banan! Serien er 100% vegetarisk og indeholder bananpure fra Ecuador. En anden nyhed er, at FUJI GREEN TEA er blevet udvidet men en shampoo også. Jeg har tidligere kun prøvet deres body butter, og jeg synes den var helt fantastisk. Det hang måske også sammen med, at jeg på det tidspunkt også havde en drøm om, at besøge Fiji ø’erne?

LIGE NU ER DER KØB MERE, SPAR MERE UDSALG PÅ SHOWER GELS HER! & KØB 2 SPAR 25% VED HÅRPLEJE HER!


BANANA TRULY NURISHING SHAMPOO / BANANA TRULY NURISHING CONDITIONER / GINGER ANTI-DANDURFF SHAMPOO / AMAZONIAN SAVIOUR MULTI-PURPOSE BALM 

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerduft: Marc Jacobs