Guide: ELF Primers!

Naturlig pleje: Aloe vera & Mango smør


Heeej guys! Jeg er SÅ vild med at eksperimentere med olier og andre naturlige produkter i forbindelse med min hår- og hudpleje. Med produkter fravNATURLIG OLIE er det lige netop det, som man får mulighed for. Jeg laver bl.a. selv mine egne olie hårmasker med flere produkter som findes hos dem. Men jeg er gået steppet videre, og er på begyndt at eksperimentere med min hudpleje også.

Jeg ved ikke om du kender problemet? Men jeg forskellige dag- og natcremer der pris- og kvalitetsmæssigt varierer fra alt mellem 35 og 735 kr. Jeg sparer altid på mine dyre cremer og vil ikke bruge dem dagligt, omvendt tænker jeg, at jeg ikke får optimal kvalitet med mine billigere cremer. Så få at “udligne” min hudpleje, så har jeg et lille trick. Et simpelt tip er, at dryppe et par dråber  E VITAMIN i cremen og blande det sammen. På den måde booster du nemt din creme. ALOE VERA JUICE har en fugtgivende og helende effekt på huden, og stimulere hudens cellegenerering som jeg mener giver anti-age effekt. Aloe Vera juicen kan også nemt tilføjes i din dag- og natcreme for et ekstra boost. MANGO SMØR er det produkt som jeg stadigvæk leger lidt med. Fordi det er en smør, som ligesom kokos olie er fast ved studetemperatur, men bliver flydende ved kropsvarme. Egentlig bruges mango smør til balms og læbepomader, men fordi den er rig på antioxidanter og er god til tør hud tænker jeg, at den kan opvarmes og blandes sammen med ansigtscremer.

DET DØDE HAV MINDERALSK MUDDER er en ansigtsmaske. Det der er ved mineraler fra Det døde hav er, at mineralerne bl.a. hjælper på hudproblemer som psoreasis (Det er derfor, at man i Danmark sender patienter til udlandet for at bade i havet) Men det er noget der sparker røv i forhold til ens hudpleje i forhold til, at det derudover også har en opstramende effekt.


ALOE VERA JUICE / MANGO SMØR / E VITAMINDET DØDE HAV MINDERALSK MUDDER 

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: ELF Primers!