CND Negle & Babyboomers ved New Looks!

Perfekt opbevaring af makeup!


Heeej guys! Jeg er den absolut største fan af mærket SHELAS når det kommer til makeup opbevaring. Denne SHELAS WHITE WOOD ROATATING ORGANIZER er blot én af mange makeup opbevaringsløsninger der findes. Mærket og opbevaringerne kan findes hos COCOPANDA, som er det eneste danske sted (Som jeg i hvert fald er bekendt med) Der er forhandler mærket, og jeg er helt forelsket i det. Jeg har tidligere skrevet om et makeup skab (Se indlægget HER!) Som design- og stilmæssigt passer sammen, og matcher hinanden perfekt.

Denne 6 kantede makeup opbevaring er først og fremmest roterende, som giver den fordel, at man har sin makeup lige ved hånden når man lægger sin makeup. Den indeholder sammenlagt 15 rum hvoraf 2 af rummene er skuffer i hver side. Midten synes jeg, bedst egner sig til opbevaring af makeup børster. De resterende rum har forskellige dybder hvilket betyder, at er velegnet til både små produkter og større paletter.

Jeg synes den er HELT ideel til, at have stående på sminkebordet, både fordi den er super praktisk men den er også bare flot! Som billederne illustrere så kan den rumme en hel del makeup af forskellig art og størrelser. Der er lige nu mere end 20% rabat på de forskellige organizers!

SE HELE UDVALGET AF SHELA’S MAKEUP OPBEVARINGER HER!


SHELAS WHITE WOOD ROATATING ORGANIZER

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

CND Negle & Babyboomers ved New Looks!