Eksklusiv selvbruner: Vita Liberata

Sommerduft: Marc Jacobs


Heeej guys! Jeg er så småt igang med at pakke, og det indebærer blandt andet, at vælge den parfume som skal med mig. Det lyder måske fjollet, men dufte er faktisk det, der er aller bedst til at fremvække minder. Hvis du bærer en specifik duft gennem et forhold, en bestemt periode af dit liv eller ja, en ferie? Så bliver duften den ting, der nemmest fremvækker minderne. Jeg tænker i hvert fald altid over hvilken duft jeg medbringer på en ferie, for jeg ved, at den senere kommer til at betyde meget for mig.

Som du måske kan se, så står jeg mellem disse to MARC JACOBS dufte nemlig ‘Daisy Blush’ og ‘Lola’. Grunden til det er, at jeg synes det er to super sommerlige dufte. Som det også fremgår af navnene, så er de begge søde, friske blomster dufte. Egentlig synes jeg, at flaskerne er så sindsyg bedårende! De er fundet hos EMMA.DK som er stedet der sælger de mest eksklusive brands med op til 85% rabat (Du kan læse mere om deres koncept HER!) Og det indkluderer altså også MARC JACOBS parfumer, men også CHANEL, DIOR og mange flere. Jeg tror dog, at jeg holder mig til Marc Jacobs, netop fordi det er sådan nogle friske sommerdufte.

Så nu til det store spørgsmål.. Daisy Blush eller Lola?


MARC JACOBS

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

3 kommentarer

 • Else Marie

  Den som vejer/fylder mindst i toilettasken. De er jo begge skønne og sommerlige. Hvor skal du rejse hen ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa!
  Dette er lidt ude af kontekst til ovenstående indlæg, men vil bare spørge dig, da jeg mener at kunne huske, du bruger bloggersdelight, eller er jeg helt forkert på den? Jeg ved at man kan bruge appen wordpress til bloggersdelight blogs også, hvis man vil lave indlæg fra mobil. Jeg kan bare ikke få det til at virke, den vil ikke logge mig ind. Så jeg tænkte på, om du evt. bruger den app, og ved hvordan man får det til at fungere, eller om du har en anden metode til at blogge fra mobil? (Ud over at gøre det fra safari, for det er altså bare nemmere med en app..)

  Tak for en god blog, du gør det pisse godt.
  Kram herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tilde,

   Jo, jeg er en del af bloggersdelight, men jeg bruger ikke app’en.
   Prøv at sende Daniel Ishøj en mail, han plejer gerne at ville hjælpe med den slags :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksklusiv selvbruner: Vita Liberata