Lækkerier fra The Body Shop!

New York | Part 1


Heeej guys! Long time no see. Som flere måske har opdaget på min Instagram, så har jeg været i New York, hvilket også forklarer min inaktivitet på bloggen. Men der er endelig kommet tid til, at jeg kan dele turen med jer, og forhåbenligt give et par gode New York råd med på vejen. Jeg var afsted med min veninde AS fra gymnasiet, og vi havde prioriteret at rejse og spise billigt, men opleve for alle pengene. Vi havde booket alle vores aktiviteter hjemmefra, og vi havde et super stramt program.

Vi havde booket et værelse i en lejlighed via AirBnb, fordi vi tænkte, at vi alligevel ikke skulle andet end at sove der. Ellers kunne jeg ikke selv drømme om, at dele en lejlighed. Det skal så siges, at vi fik os noget af en overraskelse da vi ankom. Vi fandt et super billigt værelse i lower Manhatten, og da vi ankom, var det ikke heeeelt efter vores forventninger. Men vi tog en dyb indåndning, og blev enige om, at vi snildt kunne klare det. Da vi drog ud for at handle ind, gik det op for os, at vi var de eneste hvide piger i milevis. Vi skulle gå igennem en park, hvor en stor gruppe spillede basket ball, og vi var egentlig i tvivl om, om vi overhovedet ville overleve turen gennem parken, for det lignede simpelthen en ghetto taget ud af en film. Efter vi overlevede, dog skrækslagende, så blev vi enige om, at vores ghetto hood fordomme ikke holdte stik, og selvom de rullede joints, og sikkert var bevæbnede, så blev vi mod al forventning ikke generet en eneste gang? ..

Trods næsten 24 timers rejse, en mindre lækker lejlighed og vores forskrækkelse i vores hood, så havde vi egentlig overskud nok til, at forsøge os med en bytur i New York. Vi lærte MEGET hurtigt, at dét at gå i byen i New York, det kan man ikke sådan bare liiiiige. Men jeg tænker, at jeg vil lave en god guide til, hvordan man går i byen i New York, for trust me, det er ikke nok med at researche hjemmefra. Du har ingen chance. Jeg havde heldigvis en kontakt som hjalp os den første aften, så vi tog på Vandel. Der var en mindre kø, og efter et kvarter da folk enten var blevet afvist i døren af forskellige årsager (Ikke nok penge, ikke pæne nok, ja you name it, New Yorks natteliv er meget specielt) Og dem foran os havde sagt, at de ikke lukkede flere ind, ja så blev det vores tur. Vi havde forberedt os på, at det enten ville koste en formue, at vi skulle være på en gæsteliste eller lignende, så blev vi lukket ind af uforklarlige årsager. Det var uden tvivl et super fedt sted og vi kunne ikke have haft en bedre first night in New York.


Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkerier fra The Body Shop!