New York | Part 1

New York | Part 2


Heeej guys! På vores 2. dag i New York havde vi booket billetter til en sightseeing bus. Jeg er vild med konceptet, for selvom det ikke nødvendigvis lyder særlig spændende, så er det altså en super smart måde, at komme rundt på i New York. Jeg har aldrig været i New York før, så jeg havde jo en liste med ting som jeg selvfølgelig gerne ville opleve. Der er 5-6 forskellige busruter og turerne varer cirka 2-3 timer og stopper alle New Yorks turist attraktioner, hvor man har mulighed for, at stå af tage billeder, spise frokost, og hoppe på den næste bus som kører cirka hvert kvarter, og dernæst besøge det næste sted. Alt imens har man mulighed for vha. et headset, at lytte til historierne bag.

Vi havde booket billetter til 2 dage og gav cirka 330 kr pr. person. Vi tog en taxa til Times Square som .. Omg .. Er et stort gedemarked, fyldt med mennesker, farver, musik, dansere, folk uden tøj i bodypaint, Disney figurer, menneskelige statuer, hjemløse, politifolk, artister. Jamen? Du kan finde alt på Times Square. Det er et suuuper sted at være, især hvis man elsker at observere mennesker og liv. Vi fandt derefter en bus og hoppede på, hvor vi bl.a. kørte gennem 5th Avenue, og vi stod først af i China Town, da AS gerne ville have frokost. Vi tog derefter videre og forbi 5-7 forskellige steder, og jeg må indrømme, at jeg viiiiirkelig nød bare at sidde og se hele byen og suge den til mig. Bare det at man ér der, det kan være lidt svært at forstå, og jeg elskede hvert et øjeblik af, at kigge op på alle bygningere. Vi stod derefter af på Wall Street, hvor vi så den famøse tyr og nussede dens nosser som skulle give 7 års økonomisk held, og så Fearless girl – For the power of women in leadership. Det at gå gennem Wall Street og se alle de flotte bygninger (Og flotte mænd i jakkesæt) kan klart anbefales, vi hyggede os i hvertfald gevaldigt med at være kave fotograferende turister.

Vi tog faktisk også i byen på dag 2, men det var simpelthen så mind blowing, at det kræver et indlæg for sig. AS og jeg bliver aldrig  de samme igen efter den aften!


Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York | Part 1