New York | Part 2

New York | Part 3

Heeej guys! Som nævnt i forrige indlæg, så ville jeg dele lidt omkring vores bytur på vores 2. aften i New York, og hvad kan jeg sige? De vi oplevede, det ændrede simpelthen alt. Jeg kan simpelthen ikke skrive det her indlæg uden at grine. Vi ville jo selvfølgelig gerne ud igen, men vi vidste ikke helt hvor vi skulle tage hen, derfor besluttede vi os for, at tage på Vandal igen som vi havde gjort aftenen forinden. Vi hoppede i en taxa (Vi glemte at bruge Uber i New York, hvor dumt er det ikke lige?) Anyways, vi kom hen til Vandal, og det viste sig, at de havde lukket. Fordi humøret var så højt, så bad vi chaufføren om at køre os til et andet sted (Det skal man aldrig gøre, de kender ikke nogle steder) Da vi havde kørt lidt, så spotter jeg pludselig 2 fyre komme gående pænt klædt med en pige, så jeg springer ud af taxaen i lyskrydset, løber hen til dem, og spørger hvor de er på vej hen. Det viser sig så, at disse 2 pæne fyre, de er 2 meget homoseksuelle fyre, og deres humør er mindst lige så højt som vores. Så de fortæller, at de er på vej hen til The Box. Fedt! Dét sted havde jeg læst om hjemmefra, det skulle være en helt særlig Burlesque klub, som er meget speciel.

Lad mig sige det sådan, ingen research, ingen fordomme, forventninger eller forhåbninger kunne have forberedt os på hvad vi trådte ind til. Vi fandt hurtigt ud af, at vi var de eneste hetroseksuelle, fair nok. De 2 fyre vi havde mødt gav os drinks og sagde: “The show starts in 10 minuttes, and you have to see the show” – “What kind of show is it?” – “It’s a burlesque show, it’s.. You know what, I’m not even gonna tell you, you’ll be surprised” .. And holy shit, vi blev surprised. Ind på scenen træder en mand i læder tøj, som begynder at synge (skråle) højt til noget rock musik. Tæppet går ned og AS og jeg er flade af grin. Det er gået op for os nu, vi er til et meget atypisk dragshow.. Troede vi.. Musikken starter, og ned fra tørklæder i loftet falder endnu en dragqueen der danser og svinger sig elegant i luften. Det er nu tid til 3. akt, og ind på scenen træder en en syngende dragqueen. Pludselig smider han/hun sin øvre del, og ud springer et par silikonebryster. (Vi er pt. ved at kvæles i grin af forskræk.. agelse?).. Han/hun danser videre og pludselig ryger ALT tøjet. Her står AS og jeg.. I New York, på en homo- og drag klub, og kigger på en dragqueen der synger, er nøgen, har silikone bryster og en diller som han/hun svinger rundt?! .. Vi kunne simpelthen ikke trække vejret af grin, tror i det stopper her? Nej, manden vender sig, bukker sig forover, og trækker den største tamponlignende genstand ud af røven som jeg nogensinde har set?! .. Ja, jeg tissede lidt i kjolen af grin, og det var simpelthen det mest vanvittige jeg nogensinde har oplevet. Jeg tror ikke AS og jeg nogensinde har skraldgrint så meget, fordi vi endte der simpelthen så tilfældigt som man overhovedet kunne. Stedet hedder The Box, og hvis du vil have dit livs oplevelse, så SKAL det besøges, des mere tilfældigt, des sjovere!

Vi forlod stedet efter showet, og tog videre på Catch som vi atter fandt ret tilfældigt. De var desværre ved at lukke, så vi gik videre til Le Bain, og som om foragelsen stoppede ved The Box? Vi kommer igen på ret så magisk vis ind på dette diskotek, tager elevatoren op da det er en roof top bar. Elevatordøren åbner sig, og igen er det lykkedes os, at være FULDSTÆNDIG malplacerede. Vi var de 2 absolut eneste hvide mennesker på det diskotek. Vi tænker: “Okay, vi går liiiiige en runde”.. Vi er nærmest trådt ind i en eller anden hip hop musikvideo, men mørke mænd i bar overkrop og bukserne hængede nede ved knæerne. På vores lille runde må jeg trække AS væk, da hun er 2 skridt fra at træde ned.. I EN SWIMMING POOL?! Yes, midt ude på dansegulvet er der simpelthen en swimming pool, fyldt med hip hop lignende mennesker. Vi var ret hurtigt ude igen, men ret så høje på at grine hysterisk af vores super akavede aften. Vi endte på et rigtig fedt sted nemlig Marquee som er et gigantisk diskotek, som jeg klart kan anbefale til enhver. Fordi vi kom en onsdag ret så sent, så slap vi køen (Og gæstelisten) Der er ellers flere timers kø normalt. Og sådan endte den mest uforglemmelig nat for os i New York.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York | Part 2