New York | Part 3

New York | Part 4


Heeej guys! Efter vores forbløffede og hylemorsomme bytur på vores 2. dag på The Box og Le Bain som jeg beskrev i forrige indlæg (HER!) Så formåede vi faktisk alligevel at holde os til vores dagsprogram. Det bestod på dag 3 af et besøg ved Ground Zero og 9/11 museum. AS og jeg var selvfølgelig lidt medtaget, men jeg synes faktisk, at det var et rigtig spændende besøg, og det er uden tvivl det værd. Den store plads uden for var rigtig smuk, der var et rigtig smukt mindested med navnene på alle ofrene i sten ved et stort vandfald. Sercurity tjekket til museumet kom vi hurtigt igennem, og der var rigtig fine og spændende udstillinger. Det der virkelig vækkede følelserne i mig, var de forskellige nyhedsbilleder- og klip med hvor man minut for minut kunne se hvad der blev meldt ud, i takt med hvad der politisk blev foretaget. Et andet meget følelsesmæssigt sted var de store vægge fyldt med billederne af ofrene. Her var bl.a. billeder af kvinder i deres brudekjoler, og her stod vi ansigt til ansigt og kiggede ofrene i øjene, og kunne se deres livslyst stråle ud af dem, velvidende om at deres skæbne endte 9/11. Jeg blev næsten grådkvalt da jeg trådte ind i det store audioroom, hvor man kunne høre de pårørende fortælle om ofrene, det var faktisk rigtig svært at sidde og lytte til.

AS tog derfra og tog en hurtig frokost og endte med at sidde og hyggesnakke et par timer i en park. Det begyndte desværre at regne, så vi fik ikke besøgt The Highline, som vi ellers gerne ville have set. Vi havde stadigvæk billetter til vores sightseeing bus som indkluderer en aftentur over Brooklyn Bridge. Problemet var bare, at vi var faret lidt vild, og vi havde seriøst minutter til at nå 8 bloks? Vi LØB i fuldspurt igennem New Yorks gader (I alle bedste New Yorker stil) Vi nåede det kun lige på minuttet, og jeg skal da love for, at folk kiggede besynderligt på os under vores lille storbys marthon. Det der overraskede mig på sightseeing turen til Brooklyn var, at jeg godt nok synes at Brooklyn så medtaget ud? Jeg ved ikke helt hvad jeg havde forventet, men jeg synes det var tæt på at ligne en slum. Tilgengæld synes jeg turen var det hele værd, og det eneste minus var 2 idiotiske turister der konstant stod op på bussen så de blokerede for alle de gode photo ops, med mindre man selvfølgelig ønskede en udsminket brazillianer poserede på samtlige af sine New Yorker billeder (No thanks) .. Vi havde den første aften uden en bytur, vi var godt nok også medtaget efter 24 timers rejse, så stramme dagsprogrammer og 2 byture, så vi fik os i stedet en god og velfortjent nattesøvn.


Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York | Part 3